Şi la reluare ratează

Ştiţi bancul ăla … care este culmea fotbalului: să dea gol live şi la reluare să rateze? Chiar că e culmea pentru că, prin definiţie, cuvântul reluare înseamnă să iei un lucru care s-a mai făcut şi să-l mai dai o dată. Tot lucru acela, nu altul şi nu în altă ordine.  Sau cel puţin aşa înţeleg eu. Ce-ar fi acum să dea un meci în reluare dar să dea ultimă repriză la început? Sau un film poliţist să înceapă cu dezvăluirea criminalului?

Dar să revenim la vocile noastre. Am văzut vineri Vocea României singură pentru că soţul meu a trebuit să lucreze. Însă abia aşteptam reluarea pentru că, la urma urmei, nu e decât o diferenţă de două zile. Se pare că diferenţa n-a fost doar în zile ci şi în emisiune. Pe cât de mult admir profesionalismul echipei Protv în emisiuni live, pe atât de dezamăgită sunt de reluări. Nu numai că duminică n-au dat toate prestaţiile concurenţilor (şase din opt n-au mai avut glas şi pentru a doua melodie) dar şi momentele au fost lipite în aşa hal că cine n-a văzut live-ul nu mai înţelegea nimic. Făceau referire la melodii, momente, discuţii care au avut loc live dar care la reluare n-au mai văzut ecranul. Acum nu înţeleg … care a fost logica să difuzeze în reluare episoadele cu “start vot”, cu “suntem pe facebook acum“, “votaţi  acum concurentul favorit” dar să renunţe la prestaţiile concurenţilor? Mai bine ne uitam de ieri direct pe voyo.ro şi eram mai câştigaţi. Am mai aşteptat o zi doar ca să vedem frânturi de emisiune prost combinate. Damn,  reluarea nu-i ca live-ul.

Advertisement

One comment

  1. ce aiurea. eu m-am uitat la “Dansez pentru tine” in trecut, la reluari, dar n-am sesizat diferente fata de emisiunile initiale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.