Noua melodie mai veche semnată Vank

În 2009 îşi încerca norocul la selecţia naţională Eurovision o domnişoară pe nume Tina Geru (fostă membră a trupei Pops, trupă creată în urma concursului Popstars dacă nu mă înşel). Melodia (compusă de Cornel Ilie de la Vank) părea să aibă şanse să prindă la public, mie chiar mi-a plăcut, suna bine, era destul de fredonabilă. Numai că melodia n-a prins la public sau n-a fost suficient de promovată.

Spre finalul lui 2011 Vank reîncălzeşte ciorba, pardon, melodia, alături de o oarecare Antonia (am auzit de ea prima oară cred când au cântat cei de la T&L o melodie de-a ei la XFactor) şi devine mare hit. Îmi dau seama când o melodie devine “hit” atunci când o aud peste tot (mai ales pe post de ringtone la o grămadă de lume în mijloace de transport în comun).

Numai că eu, auzind melodia aceasta reîncălzită, nu m-am prins că nu e tot aia şi nu pricepeam deloc de unde au descoperit-o acuma toţi şi o ascultă non stop. Îi spun şi soţului meu, cum de asculţi melodia asta veche? La care el nu îşi dă seama, cum adică veche? E clar că majoritatea n-au reţinut-o (nici pe Tina şi nici melodia).

Deci s-ar părea că în unele cazuri melodia reîncălzită nu doar că nu mai are acelaşi gust ci are un gust mult mai bun. Mie oricum mi se pare că sună la fel (cu excepţia faptului că de data asta cântă şi Cornel).

Advertisement

8 comments

 1. Nici mie nu-mi place Vunk. Dar nu stiu cum se face ca Al Meu Ca Bradul are o chestie pentru melodia asta cu Antonia. Cred ca a ascultat-o pe repeat zile intregi, ceea ce nu-i sta deloc in fire! Deh, fiecare cu piticii lui! =))))

 2. nu-mi place Vank.
  nu mi-a placut niciodata Vank.
  am auzit piesa asta la radio, ai dreptate, e difuzata foarte des, imi displace total si nu inteleg succesul ei.
  versurile sunt idioate. pe langa asta, cei 2 au un dialog sau nu? caci ambii par aia “parasitii”. adica s-au intalnit doi fraieri si-si plang de mila unul altuia.
  bleah.

  • Asa de nasoala nu mi se pare. Doar ca nu era chiar o melodia asa de speciala incat sa o scoata iar. N-a mers prima oara, compune alta. Insa se pare ca totusi a doua oara le merge ca o adus PREA des peste tot.

  • stiu, mi se pare mie.:))
   ti-am zis, in primul rand nu imi place Vank si in al doilea e prea des difuzata melodia. de aici -> ma zgarie pe creier cand o aud.
   o parte din succes se datoreaza si frumoasei demoazele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.