Tikki Shoes

Am descoperit papuceii Tikki acum câteva luni când Laura mi-a dat un link să particip la o campanie de testare (practic să primesc nişte papucei pe care – evident – să-i fac cadou unui copil care să-i testeze). După ce m-am înscris am uitat complet de ei pentru că oricum n-am câştigat. La ceva timp după aceea, draga noastră prietenă Stela i-a făcut Elizei cadou o pereche de papucei Tikki cu Kitty care mi s-au părut absolut superbi şi se pare şi foarte comozi (Eliza îi poartă în prezent zi de zi la grădiniţă, o aştept pe Laura să le dea feedback, eu i-am văzut cum arată aproape noi). Stela avea standul cerceluşilor exact lângă Tikki Shoes la Baby Expo si a putut să-i vadă şi fizic nu doar în poze pe internet.

Acum în ianuarie avem o aniversare a unui băieţel drag şi m-am gândit că nu i-ar strica o pereche de papucei Tikki mai ales că am observat că în casă stă de cele mai multe ori încălţat. Am comandat o pereche care mi-a plăcut mie foarte tare şi era şi la reducere. Ulterior mi-am dat seama că de fapt erau la reducere doar o măsură mai mică iar mie îmi trebuia una mai mare. Am rămas foarte impresionată de ei că mi-au scris să nu mă grăbesc cu plata pentru că urmează să mai facă nişte reduceri. Eu alesesem deja un model, nu a fost nici a doua oară la reduceri dar am decis să-l comand pe acela care am simţit eu că i s-ar potrivi mai bine băieţelului. Mi-a plăcut cum am comunicat cu ei pe mail, cum s-au gândit să mă ajute şi pe mine, poate aleg altceva la reducere.

Am primit ieri papuceii şi mi-a plăcut foarte tare prezentarea lor (etichetele/instrucţiunile de folosire foarte profesioniste şi explicative). Acum sunt şi mai convinsă că am ales bine. Mai urmează în curând să comand şi alţii (pentru că deşi noi nu avem copii, suntem înconjuraţi de oameni minunaţi cu copii minunaţi).

Dacă tot suntem la capitolul shopping pentru copii, aruncaţi un ochi pe Iaşicomandă să vedeţi ce reduceri ne-au pregătit.

***La fel ca şi postarea despre Napati, aceasta nu este o postare cu scop publicitar (în sensul că aş obţine eu ceva de pe urma ei) ci doar prezentarea unui produs care mie îmi place şi pe care vreau să-l fac cunoscut şi prietenilor cititori în ideea că le-ar putea fi de folos.

Advertisement

2 comments

  1. Ce frumosi sunt Tikki cu Kitty! Si rimeaza pe deasupra! 🙂 Imi plac lucrurile pentru copii, in special hainutele, dar nu am pentru cine cumpara! Ar fi fetita unei prietene, dar abia o vad o data sau maxim de 2 ori pe an! De cate ori ies cu mami in oras, ma taraste prin toate magazinele de copii si-mi arata ce i-ar cumpara ei nepoatei/nepotului! Eheee, dar mai are de asteptat, nu gluma! Asta daca va fi sa fie vreodata, desi nu prea cred! 😉

    • Si eu ador lucrurile pentru copii (desi nu ador chiar asa mult copiii :D) si am pentru cine cumpara, suntem inconjurati in mare parte de oameni care au copii. Bani sa fie, ca lucruri pentru copii si copii sunt o gramada 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.