Doctori pe sticlă

Am început cu Dr. Quin când eram mică, am continuat cu E.R. prin adolescenţă şi am urmărit sporadic Chicago Hope. Am descoperit Anatomia lui Grey când am crescut mare şi, deşi am renunţat să mă mai uit la cel mai recent sezon, urmăresc reluările la televizor. Am cochetat şi cu House MD dar nu m-am ţinut de el. O perioadă m-a captivat până şi Nip/Tuck. Serialele cu doctori par să nu se mai termine, au mare priză la public.

Am văzut azi primul episod din Hart of Dixie, un serial care deşi nu se desfăşoară într-un spital, respectă tiparul standard: doctoriţă tânără şi frumoasă dar extrem de talentată în ale medicinei care face bine toţi pacienţii, un fel de Dr.Quin din anul 2011. Se îndrăgosteşte de bărbat tânăr şi frumos – avocat şi deja logodit cu zâna oraşului. Doctoriţa tânără şi frumoasă vine să revoluţioneze medicina din micuţul oraş. Şi cum nu putea să lipsească unul dintre ingredientele principale, avem şi bad guy. Cine să fie bad guy-ul, nimeni altul decât tatăl zânei oraşului de al cărei logodnic se îndrăgosteşte doctoriţa tânără şi frumoasă care-i face pe toţi bine dar începe cu o boacănă că na, aşa încep toate carierele strălucite, cu greşeli din care înveţi.

Încă nu mi-a ajuns la inimă această Dr. Hart însă îi mai dau un episod/două (adică o şansă/două) că oricum serialele mele favorite se difuzează din ce în ce mai rar, trebuie să menţin această plăcere de a mă uita la seriale cu ceva.

Advertisement

6 comments

 1. Eu nu ma pot uita la seriale. Nu ma intreba de ce ca nici eu nu stiu… pur si simplu nu pot. Mai mult de 10 episoade din House, nu am vazut, desi da mi a placut… dar nu ma pot uita la seriale… Nu ma inteleg la acest aspect:))

 2. am vazut Dr. Quinn de cel putin 3 ori, ca a tot fost difuzat serialul si-mi placea tare. si de ea, si de el [Sully].:D totusi, am prins o data un episod pe TVR2 pe care nu-l stiam, semn ca la un moment dat ma saturasem de leidi dactăr si nu ma mai uitam la ea.

  E.R. a fost un serial extraordinar, chiar si dupa George Clooney. si atunci m-am indragostit de cehul ala superb.:P [care apare si in clipul Madonnei]

  dupa E.R. a urmat Chicago Hope, un serial bunicel, nu tocmai pe gustul meu, dar era bun in lipsa de altceva. unul dintre medici era un fel de Dr. House.

  nu stiu Anatomia lui Grey.

  Dr. House mi se pare unul dintre cele mai bune seriale ale tuturor timpurilor, imi place la nebunie, exact astazi am ajuns la sezonul 7, am in nefinalizate o postare despre el, astept sa vad toate episoadele si-mi pun parerea pe blog.

  serialele despre/cu doctori sunt binevenite, atata timp cat nu inlocuiesc chiar doctorii.:) adica nu ne tratam dupa ce vedem in serial, ci mergem la spital cand avem o problema medicala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.