Sunt vALLuntar deci citesc

Am primit cartea mea de vALLuntar de cinci zile şi am parcurs cam jumătate din ea însă sunt foarte nerăbdătoare să scriu măcar câte ceva despre campanie dacă nu postarea cu recenzia (care va veni şi ea după ce termin de citit).

Deşi sunt foaaaaarte tentată să las tot şi să mă ghemuiesc în pat ca să termin toată cartea astăzi, n-o să pot face asta din cauză că am un deadline pentru o traducere şi ceva treburi obişnuite de sâmbătă prin casă. Şi în plus cartea mea are foarte multe personaje şi poveşti în poveşti şi cred că e mai bine să citesc câte puţin ca să las şi timp pentru digestie. Trebuie să spun totuşi că nu am fost deloc dezamăgită, am ales bine, cartea este exact cum mi-o imaginam şi foarte pe gustul meu.

Un citat din carte în ton cu codurile roşii, portocalii şi galbene: … păcatele oamenilor, mai crunte decât puterea imaginaţiei a oricui, nu sunt nimic în faţa seninătăţii Naturii.

Mâna sus cine e deja vALLuntar şi cine urmează să fie. Mai e timp până la primăvară 😀 Sper şi eu că până pe 16 martie va mirosi a zambile şi ghiocei şi lalele şi nu a ţurţuri.

Advertisement

16 comments

  1. Si eu urmeaza sa le trimit un mail, stiu deja ce carte o sa aleg. P.S.: Imi place la nebunie headerul! 😉 P.P.S.: Si eu sper sa simt miros de lalele cat mai curand!

  2. eu mi am amintit tarziu de campanie si asta facand curat pe masa cu tot feul de carti, hartii si alte chestii. pe un postit scria: @nu uita All = mail si carte@ … deci sper sa ajunga zilele ce vin:)

    • Uite de asta eu nu sunt adepta postit-urilor si al amanatului 😀 Am reusit sa fiu la fel si la serviciu si chiar functioneaza: nu lasa pe mai tarziu ce poti face acum. E adevarat si faptul ca nu le poti face PE TOATE acum. Sunt curioasa ce carte ai ales.

  3. Si eu, si eu! 🙂
    Doar ca n-a venit cartea inca fiindca suntem rupti de lume din cauza zapezii. Zici ca-i sfarsitul lumii nu o amarata de iarna. Dar vorba ta, mai e timp pana la primavara. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.