Târg de carte la hipermarket

Am fost ieri în Cora (Sun Plaza) pentru cumpărături săptămânale (de mâncare în mare parte) şi am văzut că era amenajat chiar cum intri, un mini târg de carte cu cărţi variate la preţuri foarte mici. La început am crezut că au pus acolo cărţi foarte proaste care nu s-ar vinde nici la 1 leu bucata însă nu e aşa, sunt multe titluri pe care altă dată le cumpăram cu preţuri duble sau mai mult. Deşi deja am întrecut măsura cu o comandă la Editura All (English for Human Resources, Departe de Kensington [m-a convins recenzia Oanei Kovacs din cadrul campaniei vALLuntar] şi Mărturia [mi-am dorit să mai citesc ceva de Anita Shreve] mi s-a agăţat şi mie de mână o carte romaţioasă care să-mi ţină de urât până vine comanda de la All şi a doua carte din campania vALLuntar, nu spun încă ce-am ales.

Cartea asta care mi s-a agăţat de mână se numeşte Librăria Iubirii, am dat 15 lei pe ea (adică mai mult decât cheltuiesc într-o zi de muncă pe mâncare, transport şi alte gustărele) şi dacă n-o să-mi placă, măcar n-o să-mi pară rău de bani, o dau la reciclat. M-a atras titlul (să fie oare despre cărţi şi iubire?, sună frumos), coperta şi descrierea de pe spate.  Văd după ce o citesc dacă merită să “consum” o postare pentru ea, fie pozitivă fie negativă.

Duminică minunată să aveţi, eu TREBUIE să traduc acum (chiar dacă am luat o mică pauză, trebuia să vă anunţ de târgul de carte din Cora, poate nu ştiaţi de el şi vreţi să daţi o raită).

Advertisement

8 comments

  1. Am cartea, dar inca nu am citit-o, insa am citit o alta de aceeasi autoare ce mi-a placut foarte mult, Iubire secreta. Si pe mine m-au convins descrierea si aspectul, insa habar n-am cand ii va veni randul.
    E cam departe de mine Cora asta, dar poate o fi si in celelalte targul asta. Tare as da o fuga sa vad ce gasesc.Multumesc pentru informatie.:)

    • La mine Cora e foarte la indemana de asta am vazut targul din absoluta intamplare (eram pe acolo ca sa cumpar de mancare). Nu mai auzisem de autoare, am parcurs deja 30 de pagini dimineata in metrou si imi place stilul.

  2. De Valentine’s inimioare de plus rosu, de Dragobete carti 😀 Sa inteleg din asta ca dragobetele nostru e mai cult decat valentinul lor?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.