Întrebări şi răspunsuri

Îmi plac unele lepşe pentru că au întrebări cam ca de Oracol doar că sunt mai de oameni mari. Mai am şi acum Oracolul făcut în şcoala generală, l-am recitit recent când am fost la Iaşi. M-a amuzant foarte tare lectura lui. Pe cea care urmează am primit-o de la Fructitza şi o puteţi prelua cu încredere dacă vă face cu ochiul. Am ales să o preiau doar pe prima pentru că am stat cam mult să mă gândesc la a doua şi nu am reuşit să scot nişte răspunsuri concrete.

1. Scrie trei lucruri pe care ştii că le vei face mâine: merg la serviciu, citesc, fac cumpărături.

2. Scrie trei dorinte care încă nu ţi s-au îndeplinit încă: Doar trei? Ok. Să călătoresc în America, să îmi iau permis de conducere, să învăţ să schiez.

3. Scrie primul cuvânt care îţi vine în minte: De îndată ce am scris întrebarea asta mi s-au aglomerat o sumedenie de cuvinte în cap că n-am putut efectiv să îmi dau seama care a fost primul.

4. Ce auzi în acest moment: O emisiune de pe Paprika TV (singura cred care nu e dublată în limba română, music to my ears).

5. Dacă ai putea pleca în vacanţă cu orice scriitor/scriitoare, pe cine ai lua cu tine? Nu mă încântă ideea de a pleca în vacanţă cu vreun scriitor/scriitoare dar mi-ar plăcea să stau la discuţii cu Ann Brashares, autoarea seriei de cărţi Pantalonii Călători s-o întreb ce-a fost în capul ei când a scris ultima carte din serie.

6. Care este cea mai ieşită din comun activitate a ta: nu am nicio activitate ieşită din comun. I’m boring.

7. De cine te-ai speria, de stafia lui Michael Jackson sau de Britney Spears tunsă la chelie? De Michael. O fi Britney cheală dar măcar e vie.

8. Ceva de încheiere: Don’t worry, be happy!

Advertisement

5 comments

 1. Nu ma pot abtine sa nu raspund:
  1 dorm,mananc,citesc
  2 sa imi cumpar o vioara,sa imi cumpar un saxofon,sa imi cumpar un set nou de pictura
  3 “cuvant”
  4 aud ecoul lui “cuvant” si masina de spalat..mai aud si sunetul facut de butoane.
  5 Sandra Brown, SimonaTtache
  6 pictura
  7 speriat de o biata femeie?
  sigur ca nu.
  Speriat de o fantoma?
  Inca sunt intreg la bibilica -> nu exista asa ceva
  8 Rusine Dinu Patriciu !

 2. Daaa, chiar cand mai merg la parinti o sa-l iau sa le spun colegilor din generala cu care mai tin oarecum legatura ce meserie si-au dorit sa aiba. Nu cred totusi ca se potriveste la cineva :)) As fi curioasa sa aud raspunsurile tale la a doua leapsa de pe blogul Fructitzei. Eu nu stiu de ce dar nu m-am simtit asa pregatita sa raspund la atatea intrebari cu carti si autori.

 3. Faina leapsa. Mi-ai adus aminte de oracol, si eu aveam unul in generala. Cand ajung acasa trebuie neaparat sa-l caut! Ce vremuri! :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.