Skip to content

Altfel de carte

September 20, 2012

Am citit Manzuru datorită Loredanei, altfel nu m-ar fi atras în niciun fel nici coperta, nici titlul şi nici descrierea. Îmi plac în general cărţile mai “cu picioarele pe pământ” şi nu cele în care nu reuşeşti să ţii pasul cu întrepătrunderea dintre realitate şi închipuire. I-am dat totuşi o şansă pentru că mi se cam terminase stocul de cărţi pe care abia aşteptam să le citesc şi mă plictiseam pe metrou. După primele pagini am vrut să renunţ la ea (aşa fac eu de obicei când nu mă pasionează ceva, nu pierd timp preţios pe care aş putea să-l petrec făcând ceva mai plăcut) însă pentru că aveam o oarecare curiozitate cu privire la ce se întâmplă, am continuat să citesc. Nu pot să spun că m-a luminat din cale afară finalul însă nici nu pot să spun c-a fost timp pierdut. Începuse să-mi placă şi să mă obişnuitesc cu stilul “altfel”, aşa cum l-a numit Loredana în postarea ei. A fost o carte interesantă şi mă bucur că am avut ocazia să citesc ceva diferit. Acum însă aş avea chef să citesc ceva mai amuzant. Dar nu ştiu ce. Aştept recomandări 😀

8 Comments leave one →
 1. Roberts permalink
  September 22, 2012 4:32 pm

  eu ti-as recomanda “In salbaticie” de Jon Krakauer sau “Invizibil” de Paul Auster. nu sunt foarte stufoase, eu le-am citit in conditiile in care acum chiar trec printr-o perioada mai grea si sunt chiar obosita. as fi curioasa sa vad ce parere ai…:)

  • September 29, 2012 6:57 am

   Multumesc mult. Indraznesc sa te rog sa mi le imprumuti? Dau altceva la schimb 🙂

   • Roberts permalink
    September 29, 2012 7:10 am

    nu vreau sa te superi dar nu imprumut carti decat in cazuri de forta majora.:)

    • October 1, 2012 5:29 pm

     Cum sa ma supar? This is definitely NOT forta majora deci I totally understand 🙂 Scuze, din nu stiu ce motiv uneori comentariile tale ajung in spam si pana ma prind eu sa ma mai uit pe acolo…raman ne-aprobate.

     • Roberts permalink
      October 1, 2012 5:42 pm

      cam peste tot ajung in Spam:)) asa ca no problem, m-am obisnuit:)

     • October 10, 2012 6:24 pm

      Nu inteleg de ce, uit de multe ori sa ma uit si acolo (cum am uitat si acum). Nu e nimic in adresa sau link care sa ii sugereze wordpress-ului vreun pericol…

 2. Laura Frunza permalink
  September 20, 2012 6:16 pm

  Intră pe site-ul Academiei de Cultură (acadecu.ro) la romanele înscrise la premiul Augustin Fratila şi o să vezi acolo câteva titluri intetesante. De asemenea, cred că a apărut la Tritonic un roman nou de Domnica Rădulescu, cea care a scris Trenul de Trieste. Şi îţi împrumut eu şi ultima carte a Aurorei Liiceanu, La taifas, dacă vrei.

  • September 20, 2012 6:43 pm

   Vreau vreau. Mi-o aduci maine? 😀 Da, chiar as mai citi si alta carte de Domnica Radulescu, mi-a placut mult Trenul de Trieste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: