OC Photography

Our job is to record, each in his own way, this world of light and shadow and time that will never come again exactly as it is today.” Edward Abbey

Mâna sus cine îşi mai aduce aminte de concursul pe care l-am câştigat pe blogul Oanei Kovacs în ziua de 14 februarie. Am participat pentru şedinţa foto de după nuntă (trash the dress) şi am avut marea şansă să o şi primim. Şi odată ce nunta a avut loc, am avut liber la pozele de după.

Ziua în care am stabilit să le facem nu a început foarte bine. Mult de lucru, oboseală, alergătură, întârzieri la coafor (nu eu am întârziat, ei m-au lăsat să aştept) trafic, panică pentru timpul care se scurgea tot mai repede şi teama că … se duce soarele şi nu apucăm să facem nimic dacă întârziem prea mult. Până să ajungem acolo a fost totul făcut într-o mare grabă şi m-am gândit eu că proverbul cu graba strică treaba nu e departe de adevăr şi n-o să iasă nimic bine.

Odată ajunşi la Mogoşoaia (locaţia aleasă), lucrurile s-au schimbat. Oana şi Codrin ne-au întâmpinat cu zâmbetul pe buze şi foarte relaxaţi şi au început uşor uşor să ne împrumute din starea lor de bucurie (se vede în ochii lor că le place la nebunie ceea ce fac). De locaţie ce să spun…este de vis. Este exact ce mi-am dorit pentru nişte fotografii de nuntă. Pentru că noi n-am avut ocazia să facem şedinta foto în natură în ziua nunţii (mai ales pentru că a fost foarte cald), şedinţa foto de la Mogoşoaia a fost mai mult decât mi-aş fi putut dori. Mai ales că, din ce spuneau Oana şi Codrin, puţini miri au timp în ziua nunţii să meargă tocmai până acolo şi să stea şi două ore la pozat. Cam atât a durat şi şedinţa noastră. Nu ştiu sincer când a trecut. Am prins ceea ce Oana mi-a zis că se numeşte “golden hour” pentru fotografi, adică ultima oră înainte ca soarele să apună şi care ar fi momentul ideal pentru fotografii. A fost cald şi răcoare în acelaşi timp, soarele bătea minunat printre copaci, era ca în poveşti, abia aştept să mai mergem acolo cât mai ţine vremea bună.

Dar să mai povestim despre poze că despre vreme am vorbit destul. Oana şi Codrin lucrează absolut profesionist şi perfecţionist (cum zicea şi Oana Kovacs în descrierea ei de pe blog) şi pot să spun asta cu mâna pe inimă înainte să văd pozele făcute cu noi. Dacă plănuiţi în viitor un eveniment important din viaţa voastră sau dacă vreţi pur şi simplu să vă distraţi împreună făcând nişte poze care vă vor rămâne amintire pe viaţă, aruncaţi un ochi la ei pe site. Vă promit eu că n-o să vă lăsaţi până n-o să vă uitaţi la toate pozele.

Deşi soţul meu nu prea agrează statul la poză şi mi-a zis dinainte că face asta doar pentru mine, am constatat în timpul şedinţei că începuse să-i placă şi lui şi se relaxase total. Mi-a zis la final că i-a plăcut şi că e sigur că vor ieşi nişte poze superbe. Credeţi-mă, e mare lucru dacă a zis el asta.

Mulţumim Oana Kovacs pentru concurs. Din clipa în care am participat mi-am dorit enom să câştig şi nu mi-a venit să cred când am văzut.

Oana şi Codrin, vă mulţumim din suflet pentru această experienţă şi vă urmăm să ajungeţi cât mai sus în domeniu pentru că se vede clar că vă place, sunteţi făcuţi pentru asta şi făcuţi unul pentru celălalt.

To be continued…

Advertisement

9 comments

  1. Ha ha! a trebuit sa intru pe blog sa mai aflu si eu ceva nou despre tine. Nu-mi spusesei, secretoasa, mica! Bravo si pentru castigarea concursului si pentru idee! Esti in trend. Stiu ca nu asta e scopul tau, ci doar sa faci ce-ti place si te face sa te simti bine. Abia astept sa vad pozele. Mai mult decat pe cele de la nunta. Sper sa ma tii la curent, Miha!

    • Mie imi pare rau ca v-am cunoscut tarziu si nu v-am avut alaturi si la nunta insa nu-i nimic, ma bucur ca am avut sansa sa facem pozele de dupa 🙂 Multa bafta! Abia astept ne revedem, sunteti tare simpatici 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.