Unu’ mai frumos

Nu am niciun plan pentru acest unu’ mai muncitoresc pe care mi-aş dori să-l petrec cât mai nemuncitoresc cu putinţă. Doar că na, cum să nu profiţi de o zi liberă în care poţi să îndeletniceşti cu diverse treburi casnice şi ieşiri la cumpărături. Pe lângă schimbat lenjerii, pus rufe la spălat şi altele asemenea (le ştiţi, nu ne mai deprimăm acum enumerându-le pe toate) am zis c-ar fi o ocazie bună să vă povestesc despre o sedinţă foto şi nişte coincidenţe.

Şi nu e o şedinţă foto oarecare ci una pe care un cuplu simpatic a câştigat-o la mine pe blog iar premiul a fost oferit, aşa cum bine vă amintiţi, de OC Photography. Surpriza şedinţei foto a fost şi un machiaj profesionist oferit gratuit de Irina Căjvăneanu Make Up. Şedinţa foto a avut loc într-o zi numai bună de iubit o rochie preţioasă de mireasa, în ziua de Florii când vremea de afară a fost perfectă. Şi asta nu este singura coincidenţă. Fix în ziua aceea se împlinea un an de când Ada şi Laurenţiu au avut cununia religioasă şi nunta. Şi dacă nu vi se par destule coincidenţe, fix în ziua aceea, eu şi cu soţul meu am mers la Mogoşoaia, locul unde cu jumătate de an în urmă aveam parte de cea mai tare şedinţă foto (şi la noi tot un love the dress a fost că n-am prea trash-uit-o pe nicăieri) despre care puteţi citi aici şi o puteţi viziona aici.

Despre şedinţa foto, Ada a vorbit frumos, aşa cum ştie ea să povestească cu talent de povestitor, pe blogul personal şi vă invit să-i calcaţi pragul ca într-un muzeu de experienţe şi trăiri şi informaţii numai bune de luat în seamă.

Mai jos suntem noi la Mogoşoaia fără machiaj, fără coafat, fără rochie de mireasă şi costume de ginere, fără Photoshop. Noi cu tricou şi blugi şi cu ţinuta casul care ne caracterizează (deşi să fiu sinceră rochia de mireasă era atât de comodă şi aşa de prinţesă ce mă simţeam în ea…).  Mogoşoaia a devenit un loc special pentru noi, este un loc frumos în care vom reveni mereu cu drag (păcat că e aşa departe că altfel l-am vizita în fiecare weekend) şi ne dorim ca în viitor, cândva, să facem o şedinţă foto şi cu naşii (şi cei mari şi cei mici) tot aici şi tot cu aceiaşi fotografi.

DSC04355

Acestea fiind spune, vă urez tuturor UN orice vă doriţi voi MAI frumos!

Advertisement

5 comments

  1. Glumesti cu tinuta? Va sta super chiar si intr-o tinuta casual. Pana la urma, nu haina il face pe om ci invers, iar voua va sta chiar bine!

    • Multumim, Carmen. Faceam doar referire la sedinta foto de Love/Trash the dress pe care am facut-o la Mogosoaia si in care eram foarte aranjati comparativ cu tinuta din poza de mai sus 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.