Orice om

Ascultam mai devreme ştirile Protv şi am aflat ceva foarte important despre orice om. O doamnă cercetată şi percheziţionată într-un caz de proxenetism afirmă, în momentul în care scoate teancuri întregi de sute de lei din dulap, că “ăştia sunt bani pe care-i are orice om în casă.” Lucru care mi-a dat de gândit: oare dacă mă duc şi caut la mine în şifonier găsesc şi eu nişte teancuri de sute de lei? Dacă nu găsesc, o fi din cauză că eu nu sunt orice om? Însă cum lumea asta e plină de orice oameni, e posibil ca şifonierele să fie transformate în adevărate bancomate. Toate ca toate dar, deşi sunt multe lucruri pe lumea asta pe care nu le înţeleg, cum poate o femeie să facă trafic de persoane şi să oblige fete să se prostitueze? Nu că aş înţelege de ce face un bărbat asta însă mie mi se pare de o mie de ori mai groaznic faptul că tocmai o femeie practică această “meserie” aducătoare de bani cum are…orice om.

Advertisement

8 comments

  1. Si la cuvintele respectivei m-a pufnit rasul, cred ca de uluire.,, mda, orice om. Cand stateam in Bucuresti si mama mea isi incerca norocul cu-n magazin de mobila pe-acolo, avea angajata o pustoaica bucuresteanca de 19 ani. exceptand faptul ca era logodita cu un rrom de proasta reputatie, parea ok. Cand mama a declarat magazinul falimentar si a trebuit sa inchida, a aflat de la colegele de spatiu inchiriat ca angajata ei facea trafic cu tinere, pe care le racola prin saloane de coafura si le trimitea sa se prostitueze prin strainatate, Chestie dovedita si stiuta de toata lumea, n-a negat nici de fata cu noi. La fel am gandit si eu atunci… cum se poate ca o femeie, mai ales tanara, sa faca asa ceva cu surate de-ale ei?

  2. Interesant este ca si eu mi-am pus aceeasi intrebare cand am vazut stirea. Si mi se mai pare ceva absolut fantastic: usurinta cu care oamenii se leapada de banii pe care stiu ca i-au facut ilegal. Aceeasi bani pentru care si-au riscat libertatea.

    • Pai daca reusesc sa scape prin minciuna, mita si musamalizare, pot oricand sa faca altii la fel de repede si la fel de usor. Cred ca de asta nici nu-i pretuiesc la fel de mult ca pe niste bani cu adevarat truditi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.