Staţi aproape. Săptămâna viitoare…

…spunem şi-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi şi aflăm sfârşitul poveştii (adică cine câştigă concursul). Până marţi aşteptăm comentariile voastre, miercuri le citim iar joi vă spunem cine are parte de o şendinţă foto profesionistă by OC Photography şi un machiaj profesionist în ziua şedinţei by Irina Cajvaneanu.

Mihaela & Lucian-99

Editura All organizează un eveniment tare simpatic. Dacă sunteţi curioşi să participaţi, daţi un mail la loredana.modoran@all.ro să vă explice detaliile. Dacă vreţi să daţi de veste şi altor prieteni despre eveniment, vă rugăm să folosiţi textul de mai jos:

“Pe 14 februarie, de la ora 19.00, in AFI Palace Cotroceni, Grupul Editorial ALL pregateste un eveniment de amploare pentru care are nevoie de voluntari. Fiecare participant va primi dupa eveniment o carte la alegere de pe site-ul www.all.roCei interesati sa participe trebuie sa trimita un e-mail la adresa loredana.modoran@all.ro. Veti primi toate detaliile de care aveti nevoie.”

Tot până săptămâna viitoare (până pe 17 februarie mai exact) mai puteţi să vă anunţaţi implicarea în sezonul al doilea din campania vALLuntar.

Ne aşteaptă o săptămână plină de cărţi şi de iubire…ca toate celelalte, nu? Până atunci, nu uitaţi să vă bucuraţi.

Advertisement

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.