Un copac cu flori

Nu am apucat să-i fac şi flori dar aş fi vrut. Am desenat şi eu prima oară un copac şi mi-a fost intepretat de un psiholog. Copacul meu a zis următoarele: sunt o persoană comunicativă şi deschisă dar foarte exigentă cu cei din jur, motiv pentru care vorbesc cu multă lume dar nu mă împrietenesc cu oricine. Sunt meticuloasă şi am pretenţia de la cei din jurul meu să facă lucrurile la fel de meticulos dar şi rapid. Sunt impulsivă şi am tendinţa să nu fiu mereu diplomată (sau mai pe româneşte, am uneori tendinţa de a i-o trânti omului în faţă). Sfatul psihologului: să-mi cobor puţin pretenţiile de la cei din jur şi voi fi mai rar dezamăgită şi toată lumea va fi mai relaxată.

Advertisement

8 comments

  1. Am avut parte si eu de un experiment asemanator si nu am o anumita parere pentru ca nu prea am incredere in psihologi. Tind sa cred ca lucrurile pot lua o anumita turnura in functie de stare, de cei din jur, de situatii..

    • Si eu i-am zis doamnei psiholog ca poate situatia ar fi fost alta daca era dimineata inainte de program si nu seara dupa program sau in weekend. Starea conteaza foarte mult. M-a nimerit totusi la partea cu exigenta. Dar ar putea fi o coincidenta. Eu n-am incredere in unii psihologi asa cum n-am incredere nici in unii doctori sau unii croitori sau unele coafeze si altele asemenea. Unii au o anumita meserie doar ca n-o merita, nu sunt facuti pentru ea si e vai de noi cei care apelam la ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.