Scurt și nelaobiect

Una dintre colegele mele mi-a zis ca a descoperit piesele formației Taxi și că nu îi plac doar ca mesaj ci și ca muzică și că va cumpăra CD-urile lor ca să îi susțină. De asta n-am reușit eu să o conving în anii ăștia că merită să îi asculte. Pentru că trebuia să îi descopere singură și ei să o convingă. Și uite așa mi-a adus aminte de piesa asta care-mi place foarte mult dar pe care n-am mai ascultat-o de ani de zile:

Citesc 50 Shades of Grey. Recunosc deschis pe blog că o citesc și că-mi și place. Deși prin faptul că o citesc în metroul giga plin (asta cu giga am auzit-o de la niște puștani în metrou) am recunoscut deja în fața mai multor oameni decât dacă am scris aici. Bănuiesc că într-un vagon de metrou sunt mai mulți oameni decât numărul de cititori pe care-l am. Deși nu doar bănuiesc… mă uit pe statisticile zilnice 😀

Am primit o lecție importantă pe care o recitesc zilnic ca nu cumva s-o uit în caz că mă scoate cineva la tablă:

10534587_10152223881022616_7893161058766337546_n

Am descoperit o melodie demnă să fie ringtone măcar la unul dintre telefoanele pe care le am (vorbește persoana cu același ringtone de 5 ani de zile).

Și o alta mai de Chill Out pe Nicecream.fm

Vara asta ceva mai răcoroasă este anotimpul meu preferat după primăvara. Iar primăvara îmi place pentru că ai ocazia să porți hanorac. Și adidași. Ador hainele sport. Sunt preferatele mele. În contextul potrivit, sigur că da.

Am băut cea mai bună limonadă cu zmeură ever. Compliments to Laura. Și nu, nu e Bloody Mary (deși e cocktail-ul meu favorit, n-o să-l beau cu paiul în Orășelul Copiilor).

10530777_10152227375662616_7446960132101342777_n

Mi-e somn și nu adorm că aș vrea să fie ziua mai lungă cumva să pot avea timp de de toate după o zi de muncă. Și din toate câte aș vrea, nu fac aproape nimic. Nu am aceeași dorință și dimineața când sună alarma. Și gata.

Advertisement

2 comments

  1. Chiar îmi place cum povestești întâmplările prin care treci și experiențele tale de viață. Keep up the good work! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.