Frumusețea ca artă și atitudine

Îmi doresc să vă povestesc despre Cristina cam de un an de zile de când am cunoscut-o mai bine. Dar parcă n-am găsit niciodată cuvintele potrivite. Iar când nu reușesc să potrivesc cuvintele ca să exprim exact ceea ce simt, mai bine tac și aștept. Acum, după ce o știu deja de ceva vreme, cuvintele se aștern singure.

Dacă ați dat click pe numele ei mai sus cu siguranță că v-ați făcut o vagă idee despre ce face Cristina. Însă eu cred că ea face altceva decât ce puteți vedea voi la o primă impresie. Cu priceperea unui magician, reușește să adâncească priviri, să lumineze chipuri, să pună atitudine în sprâncene, să aprindă bucurie în obraji, să pună zâmbete senzuale pe buze. Și face asta cu o naturalețe și cu o fericire pe față încât nu ai cum să nu-ți schimbi și tu starea de spirit pozitiv când te uiți cu cât drag își practică pasiunea. Ați crede că e doar un înveliș exterior ce reușeste ea să facă însă îmi permit să vă contrazic. Odată starea de poveste creată și pudrele magice contopite cu fețele noastre, atitudinea pe care o pictează la suprafață începe să se simtă și în interior. Culorile frumos potrivite pe chipul tău încep să dea viață pornirilor din interior și nu mai eziți nicio clipă să faci cuiva din ochi, să zâmbești fără să te simți stânjenită dacă buzele tale atrag privirile tuturor, să înveți să accepți complimente fără să lași capul în jos pentru că nu le crezi. Și da, frumusețea fizică este doar un înveliș, sunt de acord că nu aspectul te face cine ești însă serios acum, cui nu-i place se simtă frumos și admirat măcar din când în când?

Dacă vreți s-o cunoașteți și voi pe Cristina, intrați pe site-ul ei recent lansat. Acolo veți găsi un portofoliu bogat precum și lista de servicii pe care le oferă. Mai jos, un colaj de poze făcute după ce, cu arta ei, mi-a scos și mie la iveală din interior încrederea pe care n-am avut-o niciodată, frumusețea pe care n-am crezut c-o am și bucuria de a mă simți bine cu mine și în pielea mea fie și numai pentru o noapte (deși sinceră să fiu, dacă nu-l dădeam jos, cred că m-ar fi ținut cu succes cel puțin trei patru zile).

collage_photocatMake up, Hair & Photo by Cristina Vasilache

Advertisement

3 comments

  1. Ai gasit cele mai potrivite sa o descrii pe Cristina & creatiile ei. Si eu am simtit starea ta si ma bucur sa o cunosc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.