Râs după plâns. Top 5

Când am o zi grea şi nu-mi pot lua gândul de la diverse probleme mai mici sau mai mari, simt nevoia să găsesc o activitate care mă face să râd. Sigur că am exagerat puţin în titlu, nu e chiar râs după plâns, e doar un râs de relaxare de care am nevoie urgentă. Şi cum nu se bagă comedie în venă sau cel puţin dacă există, am o vagă bănuială că nu e legală, trebuie să găsesc alte metode de entertainment. Şi, oricât de amuzantă m-aş considera uneori, nu funcţionează nici să ţin monologuri de stand up în gând.

Aşa că împărtăşesc şi cu voi ce fac atunci când vreau să râd.

  1. Mă uit la stand up comedy (cam de genul – Gabriel Iglesias, Pablo Francisco, Russell Peters şi alţii dar nici cu cel românesc nu mi-e ruşine uneori). Ba chiar merg la spectacole de stand up prin Bucureşti şi acolo în sală atmosfera este altfel şi râd şi de chestii de care poate în mod normal n-aş râde.
  2. Revăd episoade din Friends sau iau reprize scurte de pe youtube de funniest moment din Friends.
  3. Caut clipuri cu personajul meu favorit, Stewie Griffin, sau mă uit la episoade întregi Family Guy pe Comedy Central.
  4. Recent am descoperit Eh Bee Family Vine Compilations şi mai iau seara câte o porţie de râs. Reuşesc să îmi descreţesc fruntea în câteva secunde şi, deşi am văzut aceleaşi faze de mai multe ori, aproape că mă amuză la fel ca prima oară.
  5. În funcţie de gravitatea situaţiei, toate cele de mai sus şi un pahar de vin roşu.

Apropo de comedie, am fost în weekend şi-am văzut Going in style, combinaţie simpatică de râs cu plâns. Dar despre asta, în alt episod 🙂 Până atunci, să râdem sănătoşi. Şi-am încălecat pe-o şa rimează cu ha ha ha. Şi oricât de stupidă e ultima mea replică, am râs la ea. Poate mai râde şi altcineva, nu doar eu. Deci până la urmă pot să fac şi un soi de stand up în gând de care să râd când nu am la îndemână toate cele de mai sus. Sau mai bine… nu 😀

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.