Avem verde la citit cu Editura ALL

Dacă vă simţeaţi în vreun fel vinovaţi pentru faptul că pofta voastră de lectură a cărţilor pe hârtie împuţinează pădurile … aveţi ocazia să vă revanşaţi participând la sezonul doi din Campania vALLuntar organizată de Grupul Editorial All. Pe scurt: dacă aveţi blog de cel puţin un an pe care scrieţi corect în limba română şi cu regularitate, cereţi o carte sau maxim două de la ALL, o citiţi, scrieţi despre ea şi vă convingeţi cititorii să comenteze. 15 comentarii acumulate = un copac plantat. Studiaţi bine detaliile şi regulamentul înainte să vă implicaţi în campanie, e bine să fie totul clar de la început. 

Parcă a zburat timpul de la campania trecută şi până acum. Acum un an mă ofeream vALLuntar să citesc prima carte din campanie. Am ales bine, carte a fost pe sufletul meu şi am încercat aşa cum m-am priceput eu mai bine să atrag…comentarii. Cred că ăsta e singurul moment în care cei care comentează sunt preferaţii mei 😀 

Anul acesta mă străduiesc din nou. A sosit timpul să fiu şi eu mai … verde pentru că am început să simt pe pielea mea ce efecte asupra sănătăţii are lipsa de aer, de copaci şi de aer curat. Dar să nu intrăm acum în detalii serioase. Nu m-am hotărât încă ce carte/cărţi aleg, mai am ceva timp să mă decid, abia a început azi campania. Şi totuşi am auzit că deja s-au anunţat peste o sută de doritori să participe. 

În caz că n-aţi observat, această postare este … verde. Deci cine recenzează… plantează!

vALLuntar 2013.cdr

Nu uitaţi nici de concursul nostru în care puteţi câştiga o minunată sesiune foto by OC Photography.

3 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.