Hi 5ă facem poze

Mă uitam acum de plictiseală printre pozele unor fete (pe unele le cunosc oarecum) pe un oarecare site (n-o să spun acum care şi nici nu o să dau link) şi mă gândeam cum poate cineva să facă publice nişte poze în care arată atât de rău. Ori sunt eu prea subiectivă şi nu îmi dau seama ce poze reuşite sunt de fapt, ori ele nu conştientizează ce deserviciu le face apariţia online. Nu mă refer aici numai la felul în care arată ele ci şi la decoruri, contexte, persoane cu care apar.

Îmi amintesc că acum vreo 5 ani un prieten mi-a spus că-l întristează oarecum apariţia camerelor digitale pentru că va avea loc o invazie de imagine multă şi proastă (dacă nu te-ai exprimat chiar aşa te rog să mă corectezi) şi chiar asta s-a şi întâmplat. Lumea face poze la greu, poze care nu reprezintă nimic, poze în care vrea să arate sexy şi atrăgătoare, poze clare, poze pe întuneric, poze în natură, poze în baie, în bucătărie şi aşa mai departe. Toată lumea se vede pasionată de fotografie şi toată lumea se vede “model”.

Îmi place să mă uit la fotografii frumoase indiferent ce reprezintă ele. Criteriul după care le consider eu frumoase este că “îmi bate inima când le văd” şi mi se pare criteriul cel mai puternic peste care nu pot să trec.

 

Advertisement

2 comments

  1. cele doua poze la care cred eu ca te referi sunt facute de prietenul de care vorbeam in postare. am pus si link catre photo blogul lui :). multumesc. toate cele bune si tie

  2. Fotografiile tale, cel putin alea de la status sunt foarte reusite. Compozitie, lumina, umbra, culoare. Sa-mi spui cine ti le-a facut.
    Toate cele bune.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.