Dragă cititorule,

Dragă cititorule care ai dat căutare pe google “cum să-mi satisfac nevasta” şi ai ajuns pe blog la mine (cine ştie cum… nebănuite sunt căile Google-lui… pentru că am dat acum aceeaşi căutare şi m-am plictisit să tot dau paginile şi nu mai dau de blogul meu să văd care postare ar fi putut să atragă aşa o căutare),

În primul rând dă-mi voie să-mi cer iertare că nu ai găsit pe blog la mine ceea ce căutai. În al doilea rând dă-mi voie să te felicit că ai totuşi o nevastă. Se pare totuşi că Google nu e chiar aşa deştept pe cum se laudă şi nu îţi dă chiar tot ce vrei să afli.

Poate că ar fi trebuit să scrii în bara de search următoarele: “Eu, Vasile, aş vrea să aflu de pe Google cum să o satisfac pe nevasta mea, Maricica, cu care sunt căsătorit de 3 ani şi pe care o bănuiesc că mă înşală tocmai din cauză că nu ştiu cum să fac asta.” Înţelegi? Trebuie date mai precise ca să dea rezultat.

Dacă nici asta nu merge, poţi încerca să suni la FrenchKiss de luni până joi de la 22.30 la 2.00.

Dacă nici aici nu găseşti răspunsurile de care ai nevoie, încearcă să ÎNTREBI NEVASTA.

În speranţa că  de data asta ţi-am fost de ajutor, îţi urez mult succes şi te rog să-mi laşi un comment data viitoare să ne spui cum a fost.

cum-sa-mi-satisfac-nevasta

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.