Mi-e dor şi doare

Cine mă cunoaşte sau cine îmi citeşte blogul de mai demult, ştie că mă ataşez foarte uşor. Fie că-s oameni, lucruri, seriale, emisiuni la tv sau o piatră care stă mai simpatică în drum, eu mă ataşez şi sufăr când, spre exemplu, dă cineva cu piciorul în piatra aia şi stă în alt drum pe unde eu nu trec.

Azi mi-e dor de Megastar. Mă gândeam ce frumos ar fi să se mai facă încă o serie. Eu chiar eram pasionată. Nu aveai ce vorbi cu mine sâmbăta de la 20.00. Puneam suflet şi mă implicam cu totul. Dar, ca toate lucrurile care-mi plac … s-o dus. Eu sper totuşi să mai fie un sezon. Poate că o să fie chiar mai frumos decât primele trei şi cu oameni mai simpatici şi mai talentaţi. Deşi de multe ori nu ne vine să credem, există mereu cineva şi mai şi pe care încă nu l-a descoperit nimeni.

Azi am simţit că am trăit doar în trecut. Şi cred că a simţit şi Alina care m-a ascultat povestindu-i toate tâmpeniile şi banalităţile din lume. Aşa că merge o postare despre doruri.

Mai îmi este dor de o groază de lucruri doar că acum îmi vin doar două în minte: facultate şi pui crocant.

De fapt mi-e doar dor, nu mă doare nimic. Dar e mai catchy aşa titlul când îl pun la status la messenger. De fapt cred că mă doare un pic stomacul de foame. Doar că am fost la dentist şi încă nu am voie să mănânc. Apropo de durere, mi-a zis dentista că ori chiar nu mă doare (lucru care i se părea extrem de ciudat) ori am o rezistenţă incredibilă la durere  (I bet she tells that to all her patients) şi m-a întrebat dacă pe mine mă doare vreodată ceva. Am aşteptat să-şi ia mâna de pe limba mea şi i-am răspuns râzând cu cea mai banală replică din lume “sufletul”.

Gata. Am voie să mănânc. Deci rezolv cu stomacul. Cu sufletul … any volunteers? 😀

Advertisement

5 comments

  1. e bine ca ti se face dor. inseamna ca ai de ce 🙂 fa cat mai multe lucruri de care sa iti fie dor mai tarziu, mereu.
    numai sa nu faci greseala sa traiesti in trecut. dor-dor, da’ sa ne bucuram si de ziua frumoasa cu soare de afara! (cel putin in bucuresti e insorit, desi cam racoare. dar e frumooos!)

  2. Dragut post…
    Hai sa-ti vand un pont: oricat de fericita ai fi tot va exista ceva, la un moment dat care-ti va umbri fericirea si va face sa te doara sufletul. Iar amintirile dor cel mai tare…

  3. Intamplator tot in Cug insa am schimbat (slava domnului) doctorul. Cum sa uit cine statea zi de zi cu mine la dentist cand am facut tratamentul acela luuuung? Pentru noi stomatologul era cam ca intalnirea din parc de fiecare zi 🙂

  4. Unde ai fost? Aici in CUG? Noi cand ne mai vedem?
    Tii minte ca ne vedeam aici la stomatolog? Imi aduceam cartea si mai citeam la geografie in sala de asteptare….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.