Un an

Acum o săptămână, mai exact pe 1 august, blogul meu a împlinit un an şi fix 299 de postări. Aveam de gând să scriu o postare aniversară dar din nu ştiu ce motiv nu a mai scris nimic. Azi am luat-o de la capăt şi am început să citesc pe sărite postările mele mai vechi. A fost un an în care am împărţit cu voi tristeţile, frustrările, dezamăgirile dar şi bucuriile mele. A fost un an în care mi-aţi fost alături prin faptul că m-aţi citit şi m-aţi comentat şi mi-aţi spus că vă place cum scriu. A fost un an în care v-am bătut la cap cu Family Guy, cu muzica mea preferată şi cu filmele care m-au impresionat. A fost un an în care aţi cunoscut-o pe Eliza şi v-aţi bucurat de ea alături de mine. A fost un an în care v-a părut rău dacă aţi simţit dintr-o postare că nu sunt tocmai bine şi un an în care v-aţi îngrijorat dacă dintr-un motiv sau altul nu mai scriam atât de des cum v-am obişnuit.

Pentru că aţi fost alături de mine în tot anul acesta care a trecut mă simt datoare faţă de voi să vă spun în postarea asta mai mult sau mai puţin aniversară că sunt fericită, mai fericită decât am îndrăznit vreodată să sper că voi fi.

***Da, îmi închipui că mulţi dintre voi gândesc acum  “I told you so” 😀

Advertisement

8 comments

  1. vaaai, si ce ma bucur! si ce bine e sa ai dreptate! vine soarele si pe strada ta, TI-AM ZIS EU … sa fii la fel ca mine … de fericita si de implinita!

  2. La multi ani!!! Eu iti citesc blogul de 6 luni si imi face placere. Te am in Google Reader si el ma anunta cand mai scrii ceva nou… Si sunt asa de bucuroasa sa aflu ce a mai facut Mihaela, ce a mai citit, ce mai face Stewie :p…cum e cu bicicleta prin oras, cine te bucura sau nu in fiecare zi, ce este cafea pentru tine si multe chestii interesante. Nici nu mai spun de pozele cu Eliza, care este o minunatie :). Poate nu realizezi, dar prin postarile tale, indiferent despre ce este vorba, “luminezi”. La mai multe postari ;).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.