And the Winners Are…

Dragii mei cititori, vă mulţumesc foarte mult pentru comentariile şi participările voastre precum şi pentru reclama pe care aţi făcut-o concursului prin intermediul blogurilor voastre sau a messenger-ului. Dacă aş fi avut peste o sută de pachete de cărţi tuturor v-aş fi dat, motiv pentru care tragerea la sorţi m-a bucurat şi m-a întristat în aceeaşi măsură. Lucrul acesta m-a făcut să înţeleg încă o dată că nu sunt persoana potrivită să fac concursuri pentru că sufăr prea mult când mă gândesc la cei care vor citi blogul şi vor vedea că nu au câştigat.

Tragerea la sorţi s-a desfăşurat în felul următor: am scris pe câte un bileţel numele vostru şi numărul pachetului pentru care aţi concurat. Apoi am împăturit bileţelele şi le-am pus în cate un bol separat. Am amestecat şi apoi am tras un bileţel. Puteţi vedea în pozele de mai jos întreg procesul. Îi felicit pe D. (la taclale) – pachetul 1, Geanina – pachetul 2, Narcisa – pachetul 3 (Eliza se pregătea să îmi smulgă din mână biletul Narcisei :D) şi pe Ionuţ care a concurat pentru pachetul cu numărul 4 şi îi rog frumos să îmi trimită cât mai repede numele complet şi adresa într-un comentariu la această postare (voi modera temporar comentariile ca să nu apară public datele voastre personale). Dorinţa mea este să trimit deja mâine coletele să ajungă până de Crăciun. Vă multumesc din nou şi vă urez sărbători fericite şi un an nou în care să dăruiţi cel puţin la fel de multe cărţi ca şi anul acesta!

 

 

 

 

 

 


Advertisement

20 comments

 1. Buna ! Mi-a ajuns si mie coletul , dupa ce a fost trimis in alt oras ,dar a ajuns cu bine . Multumesc mult, cartile sunt superbe.

 2. Buna! Am ridicat coletul de la posta in dimineata asta 🙂 A ajuns cu bine. Multumesc mult. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un An Nou plin de realizari!

 3. Felicitari castigatorilor! Desi nu am castigat concursul asta m-a facut sa ma simt mai bine, am constat ca nu sunt singura ciudata care inca face cadouri carti :-).

 4. Felicitari castigatorilor! Lectura placuta – sa reveniti sa ne povestiti cum sunt cartile hehe. ;))
  Mihaela, merci ca ne-ai acordat sansa sa participam!:*

  Sarbatori fericite! Pupici

 5. Ii felicit pe cei castigatori. Laura, la fel ca Iordana, esti o persoana deosebita, facand un astfel de gest. Ma bucur sa vad ca mai intalnesc ici, colo, niste oameni buni. Eu nu sunt dezamagita ca am intrat in concurs, faptul ca a trebuit sa scriu ultima carte daruita si ce pachet as vrea, a fost atat de simplu incat nu regret. Sarbatori fericite tuturor!

 6. Iordana, esti o persoana foarte deosebita. Vino la mine pe blog http://laurafrunza.com si lasa-mi un comentariu cu adresa ta si cu ce fel de carti iti plac, si iti trimit eu o carte cadou. In ziua de azi cand atatia oameni sunt egoisti, comentariul tau mi-a adus putina lumina in suflet.

 7. Uau! UAU! Se pare ca Secretul a avut un efect benefic atat pentru persoana careia i-am oferit-o, cat si pentru mine. O recomand tuturor celor care vor sa afle secretele Universului.

  Multumesc!

 8. Nu marimea darului conteaza, nu numarul cartilor daruite ci dragostea cu care daruiti, ideea acestui concurs, comunicarea cu peste o suta de persoane, cunoscute si necunoscute, finalizarea actiunii si bucuria. Bucuria celui ce daruieste si bucuria celui ce primeste combinata cu bucuria tuturor celorlalti in preajma Sfintelor sarbatori de iarna. Sincere felicitari, Craciun fericit si un An Nou cum va doriti!

 9. Buna,

  Multumesc mult. Abia astept sa citesc Lupta pentru Atlantida. Din cate am inteles, e grozava.

  O seara placuta si un Craciun Fericit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.