De weekend

Am ieşit aseară în compania colegilor de serviciu foarte simpatici şi sociabili ai soţului meu. Mai întâi am mâncat la Hanul Berarilor, restaurant de existenţa căruia nici măcar nu ştiam. N-am remarcat niciodată că e trecut în lista restaurantelor City Grill (site pe care intru cel puţin o dată la trei zile să văd ce mai mănânc la serviciu). Mi-a plăcut atmosfera, mâncarea şi programul artistic constând în dansuri de diverse genuri (printre care şi populare româneşti). Poate că ar fi trebuit să renunţe să oblige chelerii să poarte căciuli de Moş Crăciun, nu de alta dar unul dintre chelneri săracul a zis “mă scuzaţi, nu aud aşa bine cu căciula asta”. Cred că poate exista Christmas Spirit într-un restaurant/magazin şi fără să-ţi deghizezi staff-ul în elfii lui Moş Crăciun.

Apoi am plecat spre Coyote Cafe unde am ascultat muzică live cântată de Blue Motors. Foarte talentaţi membrii formaţiei, au ştiut să întreţină atmosfera şi, cântând melodii cunoscute, au antrenat publicul să cânte cu ei de multe ori. Singurele sugestii ar fi să dea instrumentele mai încet să auzim mai mult vocile (voci foarte frumoase de altfel) pentru că dacă nu am fi recunoscut linia melodică n-am fi înţeles prea mult din versuri. În ceea ce priveşte Coyote Cafe, nu mergeţi dacă suferiţi de claustrofobie pentru că localul este foarte strâmt: tavanul e jos, mesele sunt înghesuite de nu ai unde să dai scaunul mai în spate iar ca să te duci până la toaletă ţi-ar fi fost mai uşor … să te ţii până acasă. Deci dacă nu sunteţi claustrofobici puteţi să vă distraţi foarte frumos (eu nu sunt, aşa că a fost o seară reuşită).

Seara a continuat cu Poker after night, evident nu şi pentru mine, care am adormit instant odată ajunsă acasă. Azi urmează vizite în familie, episodul doi din goana după cadouri şi, bineînţeles, marea extragere pentru CONCURS. Very very nice weekend.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.