Ultima zi din 2010

Nu eram hotărâtă dacă să mai scriu sau nu o postare despre ce vreau să-mi aducă Anul Nou însă ceva din ce mi-a zis soţul meu azi dimineaţă înainte de a pleca la serviciu mi-a dat inspiraţie: “Vezi că a nins puţin afară, să ai grijă cum mergi, te rog eu, rămâi întreagă anul ăsta“. Mi-am dat seama că asta este ce îmi doresc cel mai mult pe lume: să rămân întreagă şi fizic şi sufleteşte şi psihic. Am intrat în anul 2010 într-un picior şi sunt foarte hotărâtă să ies din el pe ambele picioare ( deşi gheaţa asta de pe jos nu-mi uşurează deloc situaţia). Am avut pe la jumătatea anului nişte momente în care m-am simţit atât de rău încât invidam până şi un cerşetor de pe stradă care părea să se simtă bine şi să nu ameţească la fiecare treaptă pe care o coboară. Atunci am realizat mai mult ca niciodată cât de mult înseamnă să fii sănătos.

Dacă mi se îndeplineşte dorinţa de fi sănătoasă atât eu cât  şi cei mai dragi mie, atunci pot să îndrăznesc să îmi mai propun şi alte lucruri mici dar importante care ne fac existenţa mai frumoasă. În 2011 vreau să vizitez America (o părticică din ea) şi să-mi iau permisul de conducere. Nu am planuri mari să conduc relaxată prin tot Bucureştiul chiar de la anul însă măcar până la Eliza sau la Cora să mă pot duce singură cu maşina. Profesional vorbind, îmi doresc să înmagazinez cât mai multe cunoştinţe şi să fiu în fiecare zi mai bună la ceea ce fac. Nu mi-ar strica nici un dram de încredere în mine şi de voinţă.

În ceea ce priveşte lucrurile materiale nu ştiu dacă e ceva ce îmi doresc cu ardoare. Poate să nu mai gândesc mereu dacă ceva îmi trebuie înainte să cumpăr ci dacă mă bucură. Ieri familia noastră s-a mărit cu un Samsung Galaxy S şi deşi eu nu sunt foarte impresionată de tehnică, îmi tot doream să  mă joc cu el şi să văd ce mai ştie să facă. Asta nu înseamnă că trebuie să îţi dai în fiecare lună tot salariul pe lucruri care te bucură şi să nu mai ai ce mânca ci să-ţi mai faci din când în când câte o plăcere materială ca să simţi că munceşti şi pentru altceva decât casă şi masă.

Acestea fiind spune, vă urez ca în toţi anii noi să aveţi parte de sănătate, dragoste şi înţelepciune. Nu strică şi un pic de noroc pe ici pe colo 🙂

Advertisement

4 comments

  1. Si eu iti doresc sa fii sanatoasa, sa nu te imbolnavesti deloc, ca nu sunt obisnuita sa te vad bolnava. Sa-ti iei permisul, sa-mi trimiti multe vederi din America si sa-mi aduci o lista lunga de ingrediente culinare care nu se gasesc la noi 🙂 si sa capeti increderea de care cam duci lipsa, pentru ca profesional te descurci minunat! Te pupa Ilaizuca!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.