Monica şi Chandler

Am început de câteva zile să urmăresc două seriale noi (sitcoms) care îi au ca protagonişti pe Monica şi pe Chandler din Friends. Pe Matthew Perry îl putem vedea interpretând personajul Ben în Mr. Sunshine iar pe Courtney Cox interpretând personajul Jules în Cougar Town. Pentru că de când s-a terminat Friends eu mă uit în continuare la reluări peste reluări, am avut o mare bucurie când am aflat că tocmai personajele mele favorite de acolo au câte un serial al lor acum. Doar că nu e ca în cazul lui Joey care a avut serialul lui şi juca tot personajul Joey. Apropo, în Mr. Sunshine joacă şi Alex, tipa blondă, din Joey şi nu are un rol trecător.

Ben este un tip necăsătorit care tocmai a împlinit patruzeci de ani în episodul pilot, are aceeaşi carismă pe care o are Chandler iar replicile tot pe acelaşi stil. Jules este o mamă divorţată care are un băiat la liceu, o tipă care realizează că i se scurge timpul şi încearcă să revină in the dating world.

Ambele personaje sunt foarte haioase iar serialele merită urmărite însă ce să zic, nu s-a inventat încă serialul  de comedie care să detroneze Friends în topul preferinţelor mele.

Advertisement

3 comments

  1. Si eu urmaream cu placere Friends, ma relaxam privindu-i…M-ai facut curioasa , voi cauta si eu serialele despre care vorbesti. Si intr-adevar a fost un serial de neegalat..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.