Concurs Biobunătăţi

Dragi cititori, de data asta particip şi nu organizez. Au trecut cinci zile de când a publicat Laura articolul Concurs BioBunătăţi cu premii biodelicioase şi eu tot nu reuşeam să mă hotărăsc ce produse să-mi aleg de pe site. Sunt atât de multe încât mă trezeam zicând din minut în minut “pe ăsta-l vreau”, “ba pe ăsta”. Însă eu sunt genul de persoană care atunci când vede ceva ce chiar îi place nu o mai interesează alte minunăţii.

Aşa am văzut eu parfumul bio de Lavandă şi am simţit că este un “must have”. Trebuie să vă menţionez că am deodorant de cameră cu lavandă, detergent cu lavandă, balsam de rufe cu lavandă, cremă de corp cu lavandă şi ….. n-o să vă vină să credeţi dar şi detergentul de vase este cu lavandă (poate să înfrumuseţeze mult activitatea de spălare a vaselor un detergent cu parfum deosebit). Aşa mult mă linişteşte şi mă relaxează mirosul de lavadă că ar fi o adevărată binecuvântare să port zi de zi un parfum cu lavandă. Dacă mai e şi bio atunci chiar că mă relazex de tot (pot să mă dau cu cât parfum vreau fără să mă simt vinovată că poluez planeta). Mi-l doresc foarte mult însă la momentul de faţă nu este o prioritate în bugetul nostru un parfum nou (având în vedere că am deja unul abia cumpărat înainte să aflu de existenţa acestui site cu biobunătăţi) însă trag speranţă că-l voi câştiga la acest concurs. La urma urmei dacă noi nu credem că vom câştiga … de ce-am mai participa. Dacă totuşi nu-l câştig, pun la pastrare link-ul şi, când mi se termină parfumul actual, cu siguranţă mi-l comand.

Pentru că regula concursului este să alegi două produse de pe site pe care ţi le doreşti foarte mult, am ales acest set cadou pentru bebeluşi pe care aş vrea bineînţeles să-l dăruiesc. Mi se pare un cadou special pe care să-l poţi oferi la naştere sau la botez dar chiar şi pentru ce vreau eu. Şi la un an putem considera copilulul tot bebeluş :), pielea lui având nevoie continuă de o îngrijire naturală. Cine nu şi-ar dori să răsfeţe copiii speciali din viaţa lor cu produse de cea mai bună calitate? Din păcate pentru mulţi dintre noi variantele bio nu sunt o opţiune din motive care ţin evident doar de buget însă la urma urmei în cine să investim dacă nu în copii). Măcar când facem cadouri la ocazii speciale să profităm să alegem ceva cu adevărat (bio) bun pentru micuţii noştri.

Când am văzut prima oară concursul am ales setul pentru bebeluşi însă am fost încurajată să nu mă gândesc numai la ce-aş putea să dăruiesc celor din jur şi să aleg ceva pentru mine. Noroc că puteai să alegi două produse şi astfel am avut ocazia să spun ce mi-aş dori pentru mine dar şi ce mi-aş dori pentru cineva drag. La urma urmei şi noi ne luăm energie şi bucurie din bucuria pe care o dăruim apropiaţilor.

Uraţi-mi BIOsucces 😉

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.