Ştiri

De câte ori mai are loc câte o nuntă mondenă a anului se umplu şi ziarele de “ştiri”. Pe unele publicaţii online Alina are 26 de ani iar în altele 28 iar Borcea a trecut de la 41 la 42 de ani în doar câteva clickuri. Naşul Becali a comandat o maşină cu roţi placate cu aur, meniul de nuntă depăşeşte limita imaginaţiei şi ca preţ şi ca diversitate, rochia miresei a costat nici mai mult nici mai puţin de douăzeci de mii de euro (acum dacă mai caut o găsesc probabil şi la treizeci pe alte site-uri). Interesant cum pe unul dintre site-uri, în stanga descrierilor nunţii ca în poveşti, se afla un articol în care puteai afla dacă te încadrezi să primeşti la iarnă ajutorul pentru încălzire iar mai jos un articol cu victimele uraganului Irene în America.

Tot pe principiu ţara arde şi baba se piaptănă (cu pieptene cu dinţi de aur) naşul Becali şi-a comandat cinci costume special pentru această nuntă în valoare de vreo cincisprezece mii de euro. Atâta fast şi atâta zgomot pentru ce? Pentru cineva care şi-a părăsit nevasta cu trei copii ca să se însoare cu o domnişoară pe care a cunoscut-o cât era ea însăşi un copil şi cu care a avut o relaţie paralelă timp de opt ani (cam câţi ani au şi gemenii lui Borcea).

Şi dilema continuă: de unde au unii atât de mulţi bani şi alţii deloc? Se va mai echilibra vreodată situaţia asta în lume sau vor muri în continuare oameni de foame în timp ce nevasta lui Borcea şi altele ca ea mănâncă homari îmbrăcate în rochii de zeci de mii de euro? Acum mă mai întreb încă un lucru: oare ce costă mai mult, o nuntă sau un divorţ de vedete?

Advertisement

One comment

  1. “Se va mai echilibra vreodată situaţia asta în lume …” Lumea se cam duce dracului de la o zi la alta. Desi imi plac mult copiii (by the way, e tare dulce fetita din fotografii), am o mare retinere in a face unul pentru ca ma ingrozeste ce se intampla in jur. Eroul zilelor noastre e prostul cu tupeu. Are mintea odihnita, limba neteda (pentru a lustrui dosuri) multa nesimtire si noroc. Te pui cu el? Nuuu. Pe asta nu-l loveste nici macar gastrita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.