Pe scurt despre X Factor

Deşi până acum nu m-a impresionat cu nimic, din cine ştie ce motiv, continui să mă uit sâmbătă de sâmbătă la X Factor. În două ore şi ceva cât ţine emisiunea am văzut aproximativ patru-cinci voci foarte bune (după urechea mea). Şi la fiecare voce bună pe care o văd, nu mă pot abţine să nu mă întreb ce caută aici şi nu la Vocea României. Poate pentru că X Factorul autohton suprem va câştiga două sute de mii de euro. Sincer, nu ştiu dacă la Vocea României există şi o miză în bani. X Factor îmi dă o senzaţie de lucru făcut în grabă, o emisiune destul se slabă din punctul de vedere al calităţii. Însă prefer să îmi mai dau încă o dată cu părerea când va începe efectiv concursul (astă seară au fost ultimele preselecţii). Sunt curioasă cum se va desfăşura, mai ales că au trecut mai departe concurenţi foarte, dar foarte slabi (din nou, după urechea mea de simplu ascultător şi iubitor de muzică şi nu de expert).

Advertisement

2 comments

  1. eu nu ma uit la X Factor din 2 motive: unu, transmisia este execrabila [nu urmaresc emisiunea la tv, ci pe internet] si doi, emisiunea ma plictiseste de moarte. Morar ala e oribil, n-are nimic atragator in el, nici macar enervant nu este, Adi ar trebui sa faca ce stie el mai bine, adica sa cante, iar Paula, clar, nu le are cu d-astea.

    bine, nici Andra nu le are, dar ea sta intre 2 barbati carismatici 😀 si nu se observa. mai baga o lacrima, o piele de gaina, si uite-asa are si ea o micuta contributie la rating.

    o sa incerc sa ma uit si eu cand o incepe concursul propriu-zis, dar daca tot asa de prost se vede si se aude pe net, o las balta. Antena1 are un mare minus cu emisiunea asta. si nu numai din partea mea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.