Se plânge în direct

Paula Seling mai are puţin şi plânge în hohote că are două echipe la duel la X Factor. S-a lăcrimat şi la Vocea României dar discret, Paula nici nu mai putea vorbi de lacrimi şi supărare. Şi-l mai judecau pe concurentul acela Ovidiu că plânge oricând dă puţin de greu. La X Factor se face o adevărată dramă existenţială când un concurent iese din competiţie. Săptămâna trecută Adi mai avea puţin şi făcea o criză de isterie iar astăzi Paula nu se poate opri din plâns şi vorbeşte despre “situaţia” ei ca şi cum ar fi o calamitate. Grow up, people, există motive mai importante pe lumea asta de plâns, crizat, enervat, isterizat. Nu îmi vine să cred că nişte oameni maturi se poartă ca nişte copii cărora li s-au furat jucăriile în parc. E un concurs. E logic ca cineva trebuie să iasă în fiecare emisiune pentru ca mai apoi unul singur să câştige. Ştiaţi asta de la început, nu înţeleg de ce vine acum ca o mare supriză. Şi pentru că nu mă pot abţine, serios acum T&L? Larisa cântă minunat, e deosebită, dar tipul acela n-are nicio treabă nici cu cântatul nici cu hip-hop-ul. Mi se pare o mare greşeală că n-a concurat singură. Gata, mi-am zis şi eu of-ul.

Later edit: Paula e din ce în ce mai jenantă şi penibilă.

Advertisement

8 comments

 1. Pentru mine a fost o mare dezamagire sa o vad pe Paula in postura asta. Mereu am considerat-o un artist cu un talent deosebit si o maturitate pe care multe vedete de pe la noi nu o vor avea niciodata. M-am inselat. Talent, sunt convinsa cand are dar de maturitate nici nu poate fi vorba.

 2. Ce bine de mine că nu urmăresc X Factor în mod normal. Însă emisiunea trecută am urmărit-o şi eu din nimereală 🙂 Da da, când vezi atâta dramatism la X Factor, parcă devine şi mai interesantă emisiunea Vocea României.
  Sincer vezi atâtea telenovele la TV şi în viaţa reală, încât mă mir că încă mai sunt surprinsă să văd astfel de scene dramatice şi telenoveliste.

 3. Eu astept duminica, ca sa postezi despre X factor 😀 .Reactia Paulei a fost penibila datorita crizei sale de plans, plus faptul ca a vorbit numai aiureli aseara.La un moment dat, Razvan ii explica ca e concurs si va fi nevoita, conform regulamentului, sa aleaga doar o persoana in finalul concursului.Raspunsul ei catre Razvan? ” Tu ai 2 fete, ai putea s-o alegi doar pe una dintre ele?” 😀
  Pai sigur, concurentii de la X factor sunt fix ca niste copii pentru tatal lor, dupa comparatiile Paulei.( asta fiindca ea nu are inca copii si nu stie diferenta greutatii sentimentelor ).
  Despre T & L, ma bucur ca au ramas, mie tipele alea de la Extreme nu-mi placeau absolut deloc, nici voci, nici prezenta scenica, nimic.In schimb, Parmac, mi se pare ca a fost eliminat pe nedrept, baietelul ala ramas in concurs ( Ovidiu ) e paralel cu ceea ce inseamna o voce frumoasa.Dar …norocul!

  • “la un moment dat, Razvan ii explica ca e concurs si va fi nevoita, conform regulamentului, sa aleaga doar o persoana in finalul concursului.Raspunsul ei catre Razvan? ” Tu ai 2 fete, ai putea s-o alegi doar pe una dintre ele?”
   Pai sigur, concurentii de la X factor sunt fix ca niste copii pentru tatal lor, dupa comparatiile Paulei.( asta fiindca ea nu are inca copii si nu stie diferenta greutatii sentimentelor ).” – uitasem de partea asta care m-a socat pe moment. Bine punctat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.