Pariuri

De obicei nu-mi place să fac pariuri pentru că nu sunt prea des complet sigură de ceva ci oscilez sau tind să-mi schimb uşor opţiunea cu argumentele potrivite. Însă uneori e distractiv să pui un pariu cu cineva drag pe o miză nu foarte greu de achitat/executat. Aseară mi-am pus “toţi banii” pe echipa Andreea – Paul la Dansez pentru tine pentru că eram ferm convinsă că publicul o cunoaşte mai mult pe Andreea decât pe Daniel şi atunci va primi şi mai multe voturi. Nu aveam niciun dubiu, doar aşteptam să se dea verdictul ca să-mi primesc premiul. Astfel am pierdut eu 30 de minute de masaj (câte 5 minute timp de 6 seri la rând). Am câştigat în schimb o lecţie foarte valoroasă: dacă eşti super mega extra convins că va câştiga o echipă, pune toţi “banii” pe cealaltă sau lasă-te de pariuri!

Advertisement

5 comments

 1. Acum chiar am grijă să nu uit să văd reluarea la Vocea României, să văd şi eu ce s-a mai întâmplat.
  Da, sincer şi eu eram absolut convinsă că Andreea şi Paul aveau să câştige duelul şi mi-a părut rău să văd că nu s-a întâmplat aşa.

 2. daa!!!
  am fost foarte suparata aseara.
  m-am gandit inclusiv ca a fost dat afara intentionat, pentru ca era prea bun si ceilalti concurenti nu aveau nici o sansa in fata lui.

 3. ai mai facut un pariu azi?
  sunt TOTAL dezamagita.

  Brenciu a facut 2 greseli:
  1.i-a dat lui Lucian o piesa proasta
  2.l-a eliminat pe Lucian

  ai auzit ce a spus cealalta concurenta?
  “am invins Vocea Romaniei!”

  ADEVARAT.
  Lucian era Vocea Romaniei.

  • Oricat era de socant ar suna, n-am vazut Vocea Romaniei aseara, am fost la o cina de serviciu. Sunt uimita total! A iesit baiatul acela pe care-l aplaudau toti si pe care Smiley il iubea si-l vroia cu disperare in echipa lui? Nu pot sa cred. Abia astept sa vad reluarea.

 4. stii care cred ca a fost faza? lumea s-a prins cam tarziu cine e Andreea si cam ce poate face, cealalta echipa deja avea un numar mare de voturi.
  mie mi-au placut dansurile ei si eram sigura, ca si tine, ca va castiga duelul. detasat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.