Bioreduceri cu Napati

Pentru că mi-am exprimat foarte clar părerea (de rău) despre preţurile produselor bio (de natură alimentară şi non alimentară) mi se pare corect să scriu acum şi părerea (de bine) despre reducerile magazinului online şi onsite, Napati.

Am aflat despre magazin cam acum un an când Laura îmi recomanda să iau ceva de acolo dacă vreau să fac un cadou cu totul special cu un buget limitat. Pentru că reducerea oferită în ziua respectivă era de 50%, am profitat şi am achiziţionat la nişte preţuri foarte bune o salopetă şi două body-uri.

Acum câteva zile mă uitam pe site fără vreo intenţie să cumpăr ceva însă am văzut o ofertă de nerefuzat. O rochiţă minunată redusă cam la jumătate şi nu m-am putut abţine, mai ales că de când am văzut-o mi-am imaginat şi cine o va purta de sărbători. Apoi am primit newsletterul şi am aflat că de 1 Decembrie la toate produsele (cele care nu sunt deja reduse) comandate se va aplica o reducere de 30%.

Deşi magazinul are o ofertă foarte largă (hăinuţe, produse de îngrijire, jucării, alimente) eu sunt foarte entuziasmată de cum arată şi se simt hainele de copii. Când am pus mâna pe cele două body-uri am avut senzaţia că am patru body-uri nu doar două. Materialul este atât de consistent şi de plăcut la atingere, cred că sunt nişte haine care pot fi purtate de generaţii întregi de copii fără să se deterioreze în vreun fel. Investiţie pe termen lung, serios. Iar salopetata… n-am cuvinte. Partea mea preferată este interiorul moale cu buline roz.

Pentru că de sărbători ne dorim să facem cât mai multe cadouri însă tare greu ne descurcăm cu banii să le luăm la toţi cadouri frumoase, de calitate şi ieftine, vă recomand: rochiţa din denim (da, am o mare preferinţă pentru hainele din denim), fustiţa din denim, bluza cu bambi aplicat, bluză pasărea iubirii. Dacă aveţi un buget mai generos, şi oferta este pe măsură. Iar dacă faceţi comanda pe 1 Decembrie se mai aplică şi reducerea. Serios că merită.

Ce-am mai testat şi cred că merită: tampoanele cu aplicator, crema de faţă Iris, produsele Welleda (am avut o mostră de cremă, nu mai ştiu dacă e chiar cea la care am dat link dar era oricum din gama Welleda şi ţin minte că mi-a plăcut).

Sigur, magazinul Napati este mai cuprinzător decât am reuşit eu să expun aici însă am ţinut neapărat să scriu despre ce ştiu, mai ales că postarea nu este o reclamă (blogul meu nu este şi nu va deveni niciodată mica publicitate) ci o recomandare prietenească venită din partea mea pentru cititori în goana lor după cadouri pentru cei dragi sau bine meritate răsfăţuri de sărbători. Şi nu uitaţi de reducerea de pe 1 decembrie (30% e ceva).

Advertisement

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.