Dragi preferaţi

Dragii mei preferaţi de la Vocea României din seara asta (adică Liviu şi Dragoş în exact această ordine), vă rog să mă iertaţi, dar în seara asta nu pot să ţin cu voi. Va trebui să ţin cu ceilalţi concurenţi, să-mi doresc cu ardoare să ieşiţi voi din concurs ca să puteţi avea vreo sanşă să rămâneţi. Ba chiar îmi vine să şi votez pentru, de exemplu, Canaf, ca să fie şi mai autentică această “neţinere” cu voi. Să vedem dacă funcţionează. Sper ca Mihai de data trecută să mă poată ierta că am îndrăznit să ţin cu el, eu sunt de vină, eu l-am scos din concurs. Damn it.

Advertisement

8 comments

 1. puteam sa jur ca va iesi Sebastian. e prea tanar, plus s-a cam incurcat de la dansatoarele alea.;))
  dar! ai vazut ca Liviu… etc?:D
  sa tot nu tii cu preferatii tai!:))

 2. ha. nu inteleg decizia.
  ce i-o fi spus Dana Dorian?
  probabil voturile publicului.
  Nelly Furtado e mai tanara si mai chipesa.
  na, imi pare rau pentru Aminda.

  dar! ai vazut ca Dragos e pe primul loc?? 😀 😀

  • Daca era sa aleg dupa prestatia de azi si eu as fi ales Nelly. Nu mi se pare mai chipesa, doar ca mi-a placut mai mult melodia/interpretarea. Eh, nu stim daca Dragos e pe primul loc, ar putea fi Canaf. A fost doar ordinea in care i-a citit pe salvati. Sa vedem la Moga….

  • Iar tu nu mai fi asa sigura 😀 Eu mi-am dorit sa iasa Nelly Furtado de la duel desi azi mi s-a parut chiar ok. Da, de la Moga e tare greu de zis. Iar asa zisul public care cica el decide este extrem de imprevizibil la gusturi.

  • Si mai epic: Dragi cititori care nu va uitati acum la Vocea Romaniei si asteptati cu interes reluarea de duminica, va promit sa nu dezvalui nimic pe blog despre deznodamantul acestui episod. Chiar daca o sa explodez pe dinautru de dezamagire.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.