Sfântul (voce) Ştefan

Şi s-a terminat si Vocea. Deşi am votat cu Iuliana, mi-am dorit pe ascuns să câştige Dragoş, m-am bucurat cu tot sufletul când a câştigat Ştefan. Sincer nu îmi pasă foarte tare că n-are cea mai lucrată voce din concurs, că n-are ambitusul cel mai larg sau că nu trece cu uşurinţă de pe voce de cap pe voce de piept sau whatever. Deşi ştiu că nu a fost concursul carisma româniei ci vocea româniei, Ştefan mi se pare un băiat foarte talentat şi carismatic de care mi-ar plăcea să aud pe mai departe. Acum să fiu sinceră, mi-ar plăcea să aud piese, albume, concerte de la toţi concurenţii. Sper să nu rămân dezamăgită şi cu piese făcute mp3 de pe youtube (aşa cum am acum de la concurenţii megastar de care nu s-a ales mai nimic) pe care să le ascult peste ani când toată lumea va fi uitat de ei deja (doar că eu nu).

De Sfântul Ştefan a câştigat Ştefan, concurentul care a spart gheaţa în audiţiile pe nevăzute. Să fi fost un semn că a fost primul mereu? Nici să n-aud că s-au măsluit voturile că eu nu cred aşa ceva şi pace 🙂 Când i-au întrebat pe concurenţi ce ar face cu banii dacă ar câştiga, toţi s-au grăbit să spună că donează la săraci şi investesc în muzică. Ştefan mi s-a părut însă de o sinceritate fenomenală, a spus că îşi plăteşte datoriile. M-a surprins dar mi-a şi plăcut răspunsul lui. Felicitări, Ştefan, felicitări, Iuliana, felicitări, Dragoş, felicitări Cristian şi felicitări tuturor patruzeci şi opt care au trecut de audiţiile pe nevăzute. Când începe sezonul următor?

Şi dacă tot e zi sfântă azi iar eu mă aflu încă în perimetrul lui Ştefan cel Mare, îmi e drag să urez şi eu la mulţi ani lui Ştefan (Matei) şi lui Ştefan (maimuţica mămicii Anca)!

Advertisement

7 comments

  1. Eu am votat Dragos si cred in continuare ca a fost cel mai bun! Mi s-a parut mai bun duetul lui cu Loredana decat cel al lui stefan cu andra ambele dueturi fiind ale lui a. bocelli. A cantat extraordinar si in duetul cu pepe!
    Probabil peste 80% dintre voturile castigatorului au fost de la partea feminina din tara. De fapt si acesta e un concurs gen “Romanii au talent” si vedem ce se mai aude de talentul castigator…Mai nimic! Acum sa vedem finala x-Factor. Acum trebuie sa cred ca voturile n-au fost masluite, desi e cam greu!:)
    Sper sa auzim de toti participantii la acest concurs pentru ca au fost toti buni!
    @luckyrock…Prin toate partile s-a prezis ca va castiga Stefan…Unul din motive e ca Smiley apare in reclamele cosmote, stefan e omul lui smiley si se subintelege tot. Moga parca era resemnat cand a vazut ca cristian e out! Probabil presupunea ce se va intampla! Si ati vazut ce a declarat: “Sunt mandru de Cristian ca a ajuns pana aici. Ne vedem in… topurile muzicale”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.