De revelion

După ce-am văzut la toate ştirile unde fac românii revelionul (la restaurant, în cluburi, cafenele, cabane la munte sau la mare, destinaţii exotice, în aer liber, la concerte sau la spital cei care ignoră faptul că petardele sunt ilegale), ce mănâncă românii de revelion (caltaboşi, sărmăluţe, salată boef sau peşte – ca să mai scadă colesterolul adunat de Crăciun) dar mai ales ce beau românii de revelion (să curgă whiskey şi şampania în pahare), am hotărât că voi face ceva wild la cumpăna dintre ani adică: NU voi purta lenjerie intimă roşie, NU voi pune bani în buzunar (dacă vreau să fiu şi mai wild poate nici buzunare n-o să am), NU voi mânca nici friptură, nici răcituri, nici salată boef, nici cârnaţi, nici sarmale, NU voi bea şampanie şi, dacă lucrurile merg bine şi nu mă paşte vreo insomnie subită, sper ca anul care vine să mă prindă dormind ca un bebeluş (fără colici).

După ce-am auzit câţi bani au cheltuit vedetele pe ţinute de revelion, după ce am ascultat din plictiseală discuţii în metrou între fete grăbite să cumpere unghii false şi bluziţe sclipicioase, am hotărât ca ţinuta mea în noaptea dintre ani să fie un deux piece cu animal print (a se citi Hello Kitty, foarte în trend anul acesta).

Pentru anul care vine şi pentru toţi anii ce vor urma îmi doresc cel mai tare să-mi păstrez sănătatea fizică, sufletească, mintală.  Asta vă urez şi vouă. Trăiesc cu convingerea că dacă mi se îndeplineşte această mică dar extrem de semnificativă dorinţă, toate celelalte vor merge ca pe roate.

Advertisement

7 comments

 1. :)) Asta imi doresc si eu pentru 2012: sanatate, atat fizica, dar mai ales psihica! Sa nu ma mai doboare stresul, dezamagirile si sa nu-mi mai pese de toti rauvoitorii din jur!

 2. Draga Cris, se accepta toate modelele atata timp cat sunt comode 😀 La multi ani si numai bine iti uram si noi!

 3. Laura, Mihaela, se accepta si cu motive florale :))?
  La multi ani, fetelor, si multumesc pentru numeroasele zambete pe care mi le-ati daruit pe blog!

 4. Deux-piece? Ăsta e noul cuvânt trendy pentru pijamale? :-))))) Atunci o să port şi eu deux-piece-ul meu cu bird print (a se citi tweety) şi la cumpana dintre ani vom ciocni un ceai de sunatoare.

 5. ca bine zici. si la mine va fi tot ceva gen pijama party [tot cu Hello Kitty, da :))], apoi somn de voie. am avut, de-a lungul vietii, parte de tot felul de revelioane si altul mai relaxant ca cel cu somn nu e.:D

  sampanie voi bea, dar de copii, nu-mi place alcoolul de fel si nici n-am voie. iar mancare multa… poate daca eram la mama acasa, ma asalta ea cu cateva feluri, eu n-am obiceiul sa ma torturez singura gatind cateva zile ca pentru o armata, pentru ca mai apoi sa mananc totul de parca as fi o armata!:))

  important este sa fii cu cei apropiati langa tine si sa speri intr-un viitor mai bun, ceea ce iti si doresc.:) la multi ani!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.