Fabrica de staruri

Peste fix o săptămână începe un nou concurs de muzică şi eu abia acum aflu. Bine că n-am aflat după începere 😀 Cică ar fi  şi un fel de reality show că tinerii aspiraţi la o carieră de vedetă vor sta în aceeaşi casă până la terminarea concursului. Abia aştept. Nu mai aveam Vocea României, nici XFactor, Dansez pentru tine, Eurovisionul ţine doar o seară iar Românii au talent nu mă pasionează aşa că această Fabrică de staruri vine într-un moment cât se poate de potrivit.

Advertisement

4 comments

  1. Nu mai e “Dansez pentru tine”? La asta ma mai uitam si eu din cand in cand… Daca stau in aceeasi casa, e clar ce scandaluri o sa iasa si ce subiecte o sa le dea tabloidelor! :))

  2. Stii de ce nu m-am saturat eu de concursurile astea? Pentru ca doar aici am ocazia sa ii vad pe toti tinerii acestia foarte talentati. Cand se termina concursul, mare parte din ei se intorc la vietile lor de dinainte si nu mai auzim de ei desi li se promite marea cu sarea. Iar eu astept urmatorul concurs ca sa-i mai vad o data pe unii si sa cunosc altii noi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.