RomânoVision

Peste aproximativ un sfert de oră începe selecţia naţională pentru Eurovision. În general eu sunt mai încântată de selecţie decât de concurs în sine şi, deşi de cele mai multe ori  n-a câştigat cine mi-am dorit (de fapt dacă stau bine să mă gândesc niciodată n-a câştigat cine mi-am dorit), eu tot mă uit cu entuziasm. Melodiile nu mi se par cine ştie ce însă nici n-am avut ocazia să le ascult calumea pe toate, tocmai ca în seara asta să fie surpriză. Dacă am pe cine şi o să-mi doresc mult să meargă cineva mai departe, o să votez (cu riscul de a-i scădea mai degrabă şansele decât a i le creşte, ştiţi doar ce se întâmplă mereu cu preferaţii mei).

Trec peste scandaluri şi acuzaţii de plagiat şi peste toate certurile între compozitori, cântăreţi, juriu şi alţi oameni ai muzicii şi ai televiziunii (toate fac parte din “culoarea” tuturor concursurilor locale) şi mă bucur de restul spectacolului. Am auzit că întâmplător au ajuns şi cei de la T&L în concurs. Cătălin Josan (Megastar) este printre favoriţi (dar aşa a fost şi acum vreo 3 ani şi degeaba) deşi se tot vorbeşte că are pile (păi dacă avea pile acum era mult mai cunoscut decât este).  Probabil că va câştiga Mandinga. Nu-mi place melodia, am senzaţia că am auzit cu mult înainte de selecţie (deşi ştiu că n-ai voie să participi cu melodii deja lansate) şi nu m-a atras cu nimic. Oricum nu mai contează, cu oricine am merge tot n-o să atragem atenţia mai mult decât Rusia.

Încă n-am niciun favorit pentru că nu ştiu melodiile însă dacă o să am, cu siguranţă că o să scriu despre el/ea/ei.

Let the show start. Enjoy!

Later edit: Acum că am auzit şi restul pieselor, începe să îmi placă Mandinga.

Advertisement

One comment

  1. Ai avut dreptate, a castigat Mandinga. Sincer, inainte imi placea sa ma uit la Eurovision, dar de cand am inceput sa pricep si eu cum merg lucrurile pe acolo, nu ma mai atrage. Eurovisionul nu mai e demult despre muzica!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.