Râs în hohote

În timp ce mă uitam la un episod din Modern Family şi zâmbeam atunci când spunea cineva o fază amuzantă, am realizat că nu mai ţin minte ultima oară când am râs în hohote. În mod clar găsesc câte ceva amuzant în fiecare zi, zâmbesc, de multe ori chiar râd cumpătat. Dar râs din acela sănătos de faci febră musculară la burtă dupa aia…nu-mi amintesc să fi experimentat demult. Oare nu mai sunt comediile suficient de comice sau glumele suficient de bune sau nu mai ştiu eu să mă bucur cu toată fiinţa? Aş merge pe varianta numărul doi, lucru care mă duce cu gândul la altă revelaţie pe care am avut-o azi şi anume că am uitat cum e să mă uit la un film/serial şi să mă gândesc doar la ce mă uit. În 21 de minute cât ţine un serial de comedie la care mă uit, mai fac în gând următoarele lucruri: liste de cumpărături, meniul pentru următoarele zile, planuri pentru viitor, ordonez task-urile pentru a doua zi de serviciu şi multe altele (în funcţie de ce discuţii am mai avut în ultima vreme cu diverse persoane). Ca să nu mai spun de faptul că atunci când dau de o fază interesantă mă străduiesc să o reţin şi să o povestesc şi altora sau raportez ce-am văzut acolo la viaţa noastră sau a celor apropiaţi. Nu ştiu cum o să fac însă trebuie să-mi recapăt capacitatea de a mă uita la un film şi a mă uita la el pe bune. Poate atunci o să-mi recapăt şi capacitatea de a râde până fac febră musculară şi mă ţin cu mâna de burtă.

Advertisement

4 comments

  1. Eu la faze funny din filme rad de nu ma mai opresc, dar uit apoi instant. Singurele chestii pe care le tot povestesc is faze din Friends, serial care l-am vazut 100% de doua ori si asa si asa inca o data :)).

    • Eu sunt faimoasa la mine la birou pentru fazele din Friends, Seinfeld si Family Guy pe care le povestesc. La Friends sunt cele mai multe. L-am vazut la televizor pe toate posturile pe care l-au dat plus pe net re-revazut sezoane intregi. Radeam atunci in hohote insa acum nu prea mai pot…rad asa mai cumpatat.

  2. Sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie: nu-mi mai aduc aminte cand am ras ultima data in hohote, ceea ce e cam trist. Ma face sa ma intreb daca nu cumva viata mea e trista?! Si acceasi chestie cu ganditul la altele in timp ce ma uit la un film o am si eu. Ori nu sunt filmele foarte captivante, ori suntem noi prea ingandurate….

    • Cred ca filmele nu mai sunt foarte captivante pentru ca suntem noi prea ingandurate. Nu cred ca e trista viata ta sau a mea, doar ca prea multe preocupari si ingrijorari ne cam taie cheful de ras in hohote.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.