Cum se poate vedea pe Google

Astăzi cineva a căutat: cum se poate vedea pe google ce mam jucat sau am facut ieri şi a ajuns la mine pe blog şi am zis că ar fi frumos să-i răspund, mai ales că nu ştiu unde anume pe blogul meu ar fi găsit informaţia asta. În primul rând, m-am se scrie m-am. Pe majoritatea tastaturilor, cratima (adică liniuţa aceea dintre m şi am) este sus lângă 0 (zero), nu te sfii să o foloseşti atunci când trebuie. În al doilea rând, Google este foarte deştept însă nu cred că poate să te ajute să-ţi amintească ce-ai făcut ieri şi ce ai jucat ieri. În cazul în care vrei să vezi ce jocuri ai jucat online şi ce pagini ai vizitat, poţi intra în browser să le vezi în settings la history. Nu Google ţi le arată ci browserul (adică Internet Explorer, Mozilla etc). În cazul în care între timp n-ai găsit cum să ştergi ce-ai făcut ieri pe net, dacă cineva ţi-a luat-o înainte, a văzut inclusiv că n-ai fost suficient de isteţ să şi ştergi ce-ai făcut ieri pe net. Nasol.

Advertisement

3 comments

 1. :)))
  Mie imi plac copiii care in loc de nume scriu “anonim”, dau adresa de mail, si apoi ma intreaba de unde stiam cum ii cheama…

  Cat despre cratima, e chestia aia incomoda care ar trebui sa dispara, ce sa ne batem capul cu ea?!
  Eu am parte de trei categorii pe blog legate de utilizarea cratimei … copii, pe care nu ii iert, ii corectez si le lungesc virtual urechile, din partea mea n-au decat sa se supere si sa nu mai intre. “Oameni”, si de la ei nu poti avea chiar toate pretentiile din lume… si, cea mai jalnica dintre ele, cadre didactice. Aproape ca imi vine sa plang de tristete… cum am ajuns aici? Sa spui ca esti invatatoare, si sa lasi mesaje de genul “a-ti fost minunati, sunte-ti geniali”?
  Nu stiu incotro ne indreptam…

  • Eu stii ce nu inteleg? Daca la scoala ne invata unde sa punem cratima sau cu cati de “i” se scrie un cuvant, de ce unii dintre noi scriem altfel? Pentru mine ce-am invatat la scoala s-a intiparit asa bine in minte ca simt ca n-am cum sa gresesc, mai ales in scris.

   • pentru ca unii dintre noi mergeam la scoala, nu plecam doar de acasa… si cam asa e si azi, unii se duc la scoala doar pentru parada. de moda, it, sau de oricare…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.