Skip to content

Master şefa

April 11, 2012

N-am rezistat tentaţiei şi m-am uitat şi ieri la Master Chef, mai ales că acum au trecut preselecţiile şi încep să elimine încet dar sigur mare parte dintre concurenţii care nu reuşesc sa reziste presiunii de a găti repede, bine şi inventiv. Dacă până acum mă enerva atitudinea juriului, ieri m-am scârbit atitudinea uneia dintre concurente, singura de altfel care mereu are ceva de comentat nu numai cu privire la ce face ea dar si cu privire la ce fac alţii. Am văzut atâta invidie şi răutate în ochii ei când a câştigat Isaura proba cu muşchiul de vită… Să nu mai vorbesc de comentariile ei gen “Isaura a făcut ce face şi fetiţa mea, o cocuţă”, asta după ce juriul lăudase mâncarea ei şi o alesese ca fiind cea mai bună de la proba respectivă. M-a surprins totuşi că şi ea la următoarea probă a făcut tot un fel de “cocuţă” şi n-a mai comentat că şi fetiţa ei face la fel. Ea e singura care plânge şi comentează cum carnea ei este perfectă şi cum nimeni din toţi concurenţii n-au mai făcut o carne atât de perfectă ca ea. Apoi cum a făcut ea o faptă bună şi i-a dat Isaurei fois gras-ul ei şi cum speră că faptele bune se întorc cândva. Cine a văzut emisiunea s-a prins deja că vorbesc despre Andreea, soţia lui Dj Optik (n-am auzit până acum de acest Dj dar cică e cunoscut), o alintată care se crede mare bucătăreasă şi a cărei meserie, la cei 26 de anişori ai ei este “o soţie şi o mamă iubitoare”. O fi având talent, poate o găti bine, n-am de unde şti, nu i-am gustat mâncarea însă atitudinea ei mă face să o percep ca pe o persoană imatură, foarte antipatică şi mult prea sigură pe nişte talente pe care nu sunt aşa convinsă că le are.

Later edit: Uitasem să spun cum şi-ar fi tăiat ea o mână pentru carnea aia şi şi-ar mai fi tăiat-o şi pe-a doua pentru nu ştiu ce. Mă întreb acum…oare cum ar mai fi gătit dupa aia dacă ea şi-ar fi tăiat o mână pentru o carne de vită…

14 Comments leave one →
 1. Mărgeluţa permalink
  April 18, 2012 10:06 pm

  Am mai vazut si eu cateva secvente din Masterchef cand butonam telecomanda si am prins exact momentele alea cu “stii cat imi vine sa te jignesc?”. Nu ma atrag emisiunile de genul asta deloc, cel putin nu varianta noastra romaneasca. Parca ar fi doar o copie ieftina a celor originale!

  • April 19, 2012 7:32 am

   Momentele cu jigniri sunt cele in care schimb eu programul. Dar apoi tot sunt curioasa sa vad ce mai este si revin.

 2. April 18, 2012 5:24 am

  Eu nu urmaresc Master Chef Romania. Mi se pare plina de reclame, nu-mi place!!! Am vazut seriile australiene: http://www.masterchef.com.au/home.html Emisiunea de la ProTV mi se pare o copie FOARTE SLABA a seriilor australiene.

 3. vasile permalink
  April 13, 2012 10:14 pm

  Uff…credeam ca m-ati sabotat fetelor:-)) si nu sadi ghini:-)

 4. vasile permalink
  April 12, 2012 2:34 pm

  De ce nu mi-a aparut comentariul?

 5. vasile permalink
  April 11, 2012 6:33 pm

  @Krisz da-mi si mie link-ul cu pagina de artist a duduii,sunt curios de “panseurile” dumneae i:-)

 6. vasile permalink
  April 11, 2012 6:12 pm

  Bine punctat!Si pe mine m-a enervat “sotia si mama iubitoare” de numa’ -numa’…genul de persoana care tot timpul se plange ca ea(si numai ea )e nedreptatita dom’le..cel putin cand am auzit-o ca faptele bune se intorc,dar nu la masterchef,cine stie poate va fi rasplatita altadata,de exemplu cand va fi in pericol sa fie calcata de o masina,masina va incetini si va scapa cu viata!si tot universul se va pune in functiune,ca sa-i rasplateasca dumneaei foie gras-ul imprumutat…
  Eu ii tin pumnii.Sa iasa din concurs

  • April 13, 2012 6:43 am

   Tare asta cu ii tin pumnii sa iasa din concurs 😀 Insa daca o fi acolo platita de Protv doar ca sa faca spectacolul lacrimogen pe care-l face… nu cred c-o sa iasa prea curand.

 7. Krisz permalink
  April 11, 2012 9:58 am

  Habar nu aveam cine e Andreea asta, doar o frustrata invidioasa care m-a scos din sarite ieri in emisiune. De la preselectii mi s-a parut nesuferita, pentru ca prea multa incredere in sine strica. Si, dand un search pe google, am vazut ca doamna are si pagina de artist pe Facebook, ca un adevarata vedeta, unde isi expune “gandurile” din emisune, :))

 8. Laura Frunza permalink
  April 11, 2012 6:57 am

  Uite de aia nu ma uit eu la emisiuni din astea concurs, cu juriu, ca ma ambalez prea tare 😀 Cred ca m-as fi enervat pe proasta aia de mi-ar fi iesit fum pe nari. Nimic nu ma enerveaza mai tare decat cineva care parca a inventat proverbul: prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul.

  • April 11, 2012 7:15 am

   Mie-mi plac totusi emisiunile. Tre sa inveti sa nu iti mai iasa fum pe nari si sa o iei ca pe o emisiune pur si simplu. Si eu m-am enervat pe ea dar m-am racorit aici in locul de parcare.

Trackbacks

 1. Paste fericit alaturi de cei dragi! « In jurul Kadiei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: