Muzicale

 • Concurenţii de la M-a făcut mama artist sunt foarte, dar foarte buni. Dacă nu i-ai vedea şi n-ai şti că au treisprezece sau cincisprezece ani ai zice că sunt nişte cântăreţi cu experienţă de ani de zile. Mă derutează modalitatea lor de votare/eliminare a concurenţilor. De ce trebuie să voteze mamele? Da, da, că aşa se explică faptul că “m-a făcut mama artist” şi nu “m-a făcut juriul/publicul artist”. Dar tot nu înţeleg de ce votează mamele. Oricui i-ar fi greu să voteze, concurenţii sunt foarte talentaţi, abia azi i-am ascultat cu atenţie pentru că e prima emisiune cam coadă pe care o văd.
 • M-a dezamăgit total Andra după ce am văzut-o cântând manele de jale la acelaşi microfon cu Adi Minune. Ştia şi toate versurile, părea foarte pătrunsă de moment. Aveam o părere mai bună despre ea. Nu extrem de bună însă mai bună decât o am acum. Nu că ar fi avut prea multă credibilitate pentru mine în juriul la Românii au talent însă acum chiar că nu mai are deloc.
 • Am auzit la radio că Alex Velea a scos o nouă piesă –  Când noaptea vine – iar moderatoarea a lăudat-o spunând că are de toate, sound, ritm, versuri. Mă aşteptam să aud o piesă pe cale să devină hit. Am auzit în schimb o piesă slabă din toate punctele de vedere. N-are nici sound şi nici versuri. Oare au plătit moderatoarea să o laude atât sau pur şi simplu n-avea ea gusturi? Sau staţi…poate eu n-am, exist şi posibilitatea asta.
 • Giulia Anghelescu revine pe piaţă ca artist solo însă mie tot a Dj Project mi se pare că-i sună piesa. Aşa cum Adela Popescu sună la fel ca toate fetele care au cântat cu ei. Oare le modifică vocile pe calculator ca să sune toate aproape la fel?
 • Îmi place cum cântă Loredana de la Românii au talent. Mi se pare talent pur şi nestudiat. Nu cred că o să câştige însă orice e posibil.
 • Nu ştiam că Crbl cântă piesa asta, parcă nu e vocea lui (mă refer la partea masculină). Nu sună rău deloc.
 • Oare ce-or mai face concurenţii de la Vocea României? Nu mă refer la cei câţiva care au mai apărut pe la Protv ci la toţi ceilalţi care erau aproape la fel de buni.
 • Dar de concurenţii de la XFactor oare o să mai auzim vreodată?
 • Demult n-a mai ieşit o melodie românească pe care să vreau s-o ascult pe repeat. Dacă mă gândesc bine nici muzica străină nu mi-a mai atras atenţia. Oare n-au mai scos artiştii nimic de mult sau sunt eu prea preocupată de altele şi nu mai am ureche pentru ele?

Advertisement

3 comments

 1. ei, cum nu stiai? Kboom e piesa compusa chiar de CRBL. o tot dau astia la ProFM. ba chiar si CRBL o pune cand are emisiune.:)) [tot acolo la ProFM, in fiecare seara, parca, de la 7 sau 8]

  si-apoi si din versuri deduci ca e el. [povesteste despre el si despre capul lui chel :D]

 2. de acord la partea cu Andra si cu piesa cantata de Alex Velea:) mie piesa lui Crbl imi place, tot vreau s-o ascult!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.