De azi sunt la dietă

După aproape o săptămână de “mâncat” ciocolată în fiecare zi, chiar azi, când am devorat şi ultima “pătrăţică” (a se citi pagină), a sosit timpul pentru dietă. Cartea mea călătoare a sosit şi presimt că va fi cea mai plăcută dietă pe care o voi ţine vreodată (norocul meu e că n-a fost nevoie niciodată să ţin o dietă, ghinionul meu este că tot trebuie să ţin regim iar ciocolata nu e printre alimentele permise). Când am început să citesc Clubul iubitoarelor de ciocolată am crezut că mi se va face poftă la fiecare pagină însă din contră, îmi cădea greu la stomac numai gândul că aş putea mânca atât de multă ciocolată într-o zi. Nu ştiu ce stomac au fetele alea (sau ce stomac ar avea dacă ar exista în realitate) sau cum mai pot înghiţi ceva când dau de atâtea necazuri. Mie în general când sunt supărată mi se apleacă de la orice. Dar să revin la carte. E haioasă, am citit-o foarte repede, paginile s-au întors singure pentru că eram curioasă cum or să mai iasă fetele din încurcăturile în care se bagă singure sau din contră, le bagă alţii.

Ar fi interesant un film după cartea asta. Parcă o şi văd pe Renee Zellweger (pe vremea când se îngrăşase pentru Bridget Jones) jucând rolul lui Lucy, povestitoarea cărţii. Şi actriţelor din Desperate Housewives le-ar fi stat bine jucând într-un film de genul. Sau celor din Sex and the city.

Recomand cartea, e perfectă pentru drumuri lungi cu metroul/trenul sau pentru seri în care insomnia îşi face cuib fix la noi în dormitor. Relaxantă şi amuzantă, e numai bună şi de dat cadou unei prietene dragi.

După ce o termin, cartea mea călătoreşte pe meleaguri natale la Cristina.

Advertisement

9 comments

 1. “De maine” e vorba mea celebra cand vine vorba de dieta.
  Dar chiar ma bate gandul serios sa ma apuc si de sport.
  Ultima data cand am reusit sa slabesc cu o dieta, am eliminat complet carnea de porc,sucul acidulat,am redus painea la o felie-doua si am inlocuit cartoful.
  Am eliminat bananele si strugurii, iar seara am mancat o rosie (18,30 era cea mai tarzie ora pt. cina.)
  In vre-o doi ani abia daca bausem cativa litrii de suc acidulat si mancasem 0 grame de carne de porc.
  Numai pui dom’le.
  Cand in sfarsit am gustat carnea de porc mi s-a parut oribila.
  Acum ca sunt in strainatate si am posibilitati mai multe,ma bate gandul sa tin o dieta cu fructe de sezon si sport(pe langa eliminarea carnii si a sucului.)
  Cand am venit in strainatate, pentru cateva luni am baut numai apa minerala(habar nu am de ce).
  De vre-o 4 ani beau numai naturala si pot spune ca ajuta foarte mult.

  • Bravo tie, insa postarea asta este despre altceva. Adica despre o carte. Iar cartea nu este despre dieta, doar asa se cheama 🙂 Titlul postarii era cu sensul ca sunt la dieta adica ma apuc de citit cartea Dieta iubitoarelor de ciocolata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.