Cărţi şi alte povestiri

După o zi cu stres cu carul, enervări suprimate şi supărări trecătoare, am aflat în seara asta că am câştigat un premiu constând în câte 10-20 grame din următoarele sortimente de ceai la CTS Corner: Rooibos Happy Days, Mate Atacama, Silk Road, Strawberries & Cream Desert, China Lychee. Nu mă bucură faptul că le obţin gratuit, cine mă cunoaşte ştie că nu sunt o vânătoare de chilipiruri şi gratuităţi. Mă bucură faptul că am avut noroc, mi se pare drăguţ faptul că am fost eu trasă la sorţi să le gust şi am aflat lucrul acesta tocmai în ziua asta mai puţin plăcută. Mulţumesc, Mihaela.

Între opt şi nouă seara, toate cărţile de la All au fost reduse cu 30% şi bineînţeles că n-am rezistat tentaţiei de a face o comandă. Am ales Lovebook şi Britannia Road 22. Pentru prima m-a convins descrierea de pe site iar pentru a doua m-a convins recezia Oanei Kovacs. Este a doua carte pe care o cumpăr pentru că am citit despre ea la ea pe blog. Prima este asta. Ştiu că vorbesc des pe blog despre editura aceasta însă vă rog să mă credeţi, nu primesc nicio gratuitate, avantaj din asta şi nici nu-mi doresc. Pur şi simplu vorbesc despre o editură care scoate cărţi pe sufletul meu, are promoţii şi mai bune care te încurajează să cumperi şi să citeşti mai des şi mai mult şi mai are şi campanii antrenante prin intermediul cărora am descoperit o grămadă de oameni care scriu frumos şi cu suflet. Datorită lor, în ultima perioadă, am citit de trei ori mai multe cărţi decât înainte şi nu pentru că n-aş fi fost pasionată de cărţi şi atunci ci pentru că nu găseam niciodată suficient timp să colind librăriile ca să văd ce cărţi mi-ar mai plăcea să cumpăr.

Acum citesc în paralel două cărţi: una seriosă dar şi de suflet în acelaşi timp, o lectură obligatorie din punctul meu de vedere pentru toate femeile. O am de la Alina (demult nu te-am mai mentionat pe blog, nu?) şi se numeşte Care pe care: bărbaţi şi femei de Aurora Liiceanu şi Alice Năstase. Mai am doar câteva pagini şi îmi place aşa de tare că îmi vine s-o mai citesc o dată în caz că am scăpat sau n-am înţeles ceva mai cu substrat. O recomand cu drag. Mai citesc o carte ceva mai serioasă –  When I say no I feel guilty – o carte pe care o citesc mai încet pentru că vreau să învăţ ceva din ea şi n-aş putea să fac asta dacă o înghit pe nemestecate.

De când n-am mai scris pe blog m-am uitat şi la Masterchef, m-am întristat că a ieşit drăguţa asiatică (nu e chiar asiatică, aşa îi zic eu) şi m-a amuzat prefăcătoria master şefei Andreea. Am mai citit în fugă bloguri însă am fost mai degrabă silent reader pentru că n-am avut timp să comentez. Încet încet se apropie weekendul şi abia aştept să mă relaxez şi să fac lucruri plăcute mai ales că mai avem o bucată de weekend şi în timpul săptămâni.

Poate dacă am inspiraţie şi spor la scris particip la campania Biochefarm International. Dacă vă tentează, găsiţi aici mai multe detalii.

Şi cam atât pentru azi 🙂

Advertisement

3 comments

  1. “aflat în seara asta că am câştigat un premiu constând în câte 10-20 grame ”
    Prima data am crezut ca vorbiti de droguri, am ramas blocat o secunda.
    Hihi, deci felicitari pentru premiu.
    off: Si mie imi place blogul Oanei.

  2. Sper sa-ti placa ceaiurile castigate! 🙂 Si ma bucur ca ai avut noroc si ca altfel ziua ta a fost putin mai frumoasa. 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.