Gata

S-a terminat Neveste Disperate. De tot. Gata. Asta a fost tot. A apărut în 2004 dar eu cred că îl urmăresc de prin 2005 sau poate din 2006. Am văzut absolut toate episoadele. M-a lăsat mască la fiecare final de sezon şi am aşteptat cu nerăbdare luni de zile sezonul următor. M-am împotmolit puţin la sezonul opt când am simţit că nu-mi mai place direcţia în care o ia însă atunci când am reluat, am văzut 18 episoade într-un weekend (cu tot cu toată noaptea de sâmbătă spre duminică). Nu-mi vine să cred că s-a terminat şi că nu mai apare niciun sezon şi că personajele respective nu mai există şi nu mai evoluează în niciun fel. O să-mi fie foarte dor. Şi asta pentru că n-am mai reuşit să găsesc niciun serial care să-l egaleze pe acesta în preferinţele mele şi nici nu cred că am şanse pe viitor. Aproape că îi invidiez pe cei care n-au urmărit deloc şi se apucă acum să se uite. 181 de episoade. Pentru mine este un serial cu de toate. Un serial inteligent conceput de cineva cu o imaginaţie extraordinară. Poate o să mă mai uit încă o dată când o să ies la pensie. Până atunci va trece suficient timp cât să uit multe întâmplări şi să mă surprindă aproape ca la început. Asta daca nu apare ceva la fel de/mai interesant decât ăsta.

Advertisement

14 comments

 1. :)) De cand tot zic sa ma apuc sa-l vad si eu! Mama era innebunita dupa serial, il vedea la tv, pe Tvr 1 parca!

 2. Si ti-a placut finalul? Deznodamantul procesului mi s-a parut din filmele cu Fat-Frumos …magic, totul se rezolva. In rest, chiar uitasem cate personaje murisera in film:)) Si nici macar nu au adus-o si pe Edie.

  • Da, mi-a placut. Insa am ramas totusi cu un gust amar pentru faptul ca a murit Mike. Mi s-a parut o moarte inutila fara niciun scop in serial. Adica a fost o nedreptate fata de personajul Susan care isi gasise si ea dragostea si a luptat atata sa fie cu Mike si a avut ci probleme grave de sanatate etc. Sigur n-a fost si Edie? O sa ma mai uit o data la parte aia mai cu atentie.

   • Mie mi s-a parut putin fortata treaba. Macar daca l-au omorat pe Mike, sa fi zis ca el l-a omorat pe Alejandro ala. Asa, cum sa care baba un cadavru si sa-l ingroape? In rest, mi-a placut si mie 🙂

   • Daca ai citit despre actori cumva, nu ai observat ca pe Terry Hatcher nu o place nimeni? :))
    A fost pe People magazine un set de poze de final si ea nu apare deloc parca. In rest, o urmaresc pe Eva Longoria pe Fb (guilty pleasure) si desi a pus de multe ori poze “de la job”, Hatcher nu apare niciodata. Si am auzit ca nimeni nu o place. Poate asta a fost razbunarea. I l-au luat pe Mike :)).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.