Skip to content

Gata

May 15, 2012

S-a terminat Neveste Disperate. De tot. Gata. Asta a fost tot. A apărut în 2004 dar eu cred că îl urmăresc de prin 2005 sau poate din 2006. Am văzut absolut toate episoadele. M-a lăsat mască la fiecare final de sezon şi am aşteptat cu nerăbdare luni de zile sezonul următor. M-am împotmolit puţin la sezonul opt când am simţit că nu-mi mai place direcţia în care o ia însă atunci când am reluat, am văzut 18 episoade într-un weekend (cu tot cu toată noaptea de sâmbătă spre duminică). Nu-mi vine să cred că s-a terminat şi că nu mai apare niciun sezon şi că personajele respective nu mai există şi nu mai evoluează în niciun fel. O să-mi fie foarte dor. Şi asta pentru că n-am mai reuşit să găsesc niciun serial care să-l egaleze pe acesta în preferinţele mele şi nici nu cred că am şanse pe viitor. Aproape că îi invidiez pe cei care n-au urmărit deloc şi se apucă acum să se uite. 181 de episoade. Pentru mine este un serial cu de toate. Un serial inteligent conceput de cineva cu o imaginaţie extraordinară. Poate o să mă mai uit încă o dată când o să ies la pensie. Până atunci va trece suficient timp cât să uit multe întâmplări şi să mă surprindă aproape ca la început. Asta daca nu apare ceva la fel de/mai interesant decât ăsta.

14 Comments leave one →
 1. Mărgeluţa permalink
  May 26, 2012 9:26 pm

  :)) De cand tot zic sa ma apuc sa-l vad si eu! Mama era innebunita dupa serial, il vedea la tv, pe Tvr 1 parca!

 2. May 16, 2012 4:42 pm

  Si eu ma uitam dar la un moment dat m-am lasat .. poate il reiau sa vad ce si cum 😀

  • May 17, 2012 10:16 am

   La sezonul 8( la inceput) am avut un moment de ratacire si nu m-am mai uitat. Dar apoi…18 episoade intr-un weekend.

 3. May 16, 2012 3:32 pm

  Adrenalina =))

 4. May 16, 2012 7:17 am

  Si ti-a placut finalul? Deznodamantul procesului mi s-a parut din filmele cu Fat-Frumos …magic, totul se rezolva. In rest, chiar uitasem cate personaje murisera in film:)) Si nici macar nu au adus-o si pe Edie.

  • May 16, 2012 7:20 am

   Da, mi-a placut. Insa am ramas totusi cu un gust amar pentru faptul ca a murit Mike. Mi s-a parut o moarte inutila fara niciun scop in serial. Adica a fost o nedreptate fata de personajul Susan care isi gasise si ea dragostea si a luptat atata sa fie cu Mike si a avut ci probleme grave de sanatate etc. Sigur n-a fost si Edie? O sa ma mai uit o data la parte aia mai cu atentie.

   • May 16, 2012 2:25 pm

    Mie mi s-a parut putin fortata treaba. Macar daca l-au omorat pe Mike, sa fi zis ca el l-a omorat pe Alejandro ala. Asa, cum sa care baba un cadavru si sa-l ingroape? In rest, mi-a placut si mie 🙂

   • May 17, 2012 4:26 pm

    Daca ai citit despre actori cumva, nu ai observat ca pe Terry Hatcher nu o place nimeni? :))
    A fost pe People magazine un set de poze de final si ea nu apare deloc parca. In rest, o urmaresc pe Eva Longoria pe Fb (guilty pleasure) si desi a pus de multe ori poze “de la job”, Hatcher nu apare niciodata. Si am auzit ca nimeni nu o place. Poate asta a fost razbunarea. I l-au luat pe Mike :)).

 5. May 15, 2012 7:42 pm

  Ai vazut tot-tot? Eu astept sa apara pe vplay. Nu mai am rabdareeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D.

  • May 16, 2012 6:08 am

   Tot-tot. N-am mai avut rabdare sa-l astept pe vplay. Of, trebuie sa ma mai uit o data la ultimul episod, parca prea l-am inghitit pe nemestecate ca eram curioasa si nu m-am bucurat de el la maxim.

   • May 16, 2012 8:41 am

    Hai ca l-am vazut si eu azi noapte. Superb a fost. Nu-mi vine sa cred ca e gata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: