Se mănâncă bine

La Terasa Geo din Bucureşti (Berceni). E un restaurant cu specific libanez însă au şi multe alte feluri de mâncare. Noi mergem în principal pentru meniul libanez. Mă declar fan humus (homus, hummus sau cum s-o fi scriind) cu carne şi muguri de pin şi lipie caldă şi crocantă. Şi pizza e bună însă am nimerit-o o dată înecată în mozzarela şi era uşor greţoasă. Însă altă dată fost foarte bună. Nu cred că urmează mereu aceeaşi reţetă strictă pentru că am mâncat un fel de mâncare (Taouk) de trei ori şi de fiecare dată carnea era condimentată diferit (foarte bună carnea însă diferită). Am zis că de câte ori mergem o să încercăm câte un alt de mâncare însă eu mă ţin de cuvânt doar la aperitiv pentru că la felul principal (după cum am scris mai sus, am mâncat Taouk de vreo trei ori la rând).

Pe căldurile astea e cam irespirabil să stai la terasă însă mai ajută nişte “stropitoare” pe care le au montate şi te mai răcoresc măcar câteva secunde. Cu toate astea nu stă nimeni în interior (decât la petreceri private). Cine are copii poate să “uite” de ei puţin lăsându-i la locul de joacă. Mi se pare o variantă bună şi pentru cine stă în zonă şi pentru cine vrea să sărbătorească o zi de naştere însă nu pot să spun că preţurile sunt chiar cele mai ieftine. E acceptabil, din când în când, însă nu aşa des cum mi-ar plăcea mie să mănânc acolo.

Se mai mănâncă bine şi la domiciliu (tot când e prea cald să mai aprinzi aragazul). Am descoperit de curând Zaza Pizza. Am testat-o de vreo trei ori şi se pare că e cea mai pe gustul nostru pizza de până acum (preferăm pizza cu aluat subţire dar nu atât de subţire cât să nu mai susţină toppingul). Vine comanda destul de repede, poţi plăti şi cash şi cu cardul şi cu bonuri de masă.

Însă în mod clar nicăieri nu se mănâncă mai bine ca la mama (mea) acasă.

Advertisement

11 comments

  1. Nu am incercat niciodata mancare libaneza, iar la terasa mentionata de tine nu cred ca voi ajunge prea curand. Insa mi-a atras atentia Zaza Pizza, produsele lor arata fabulos(in imagini). 😀 Mi-au ramas ochii la Pizza Primavera, pacat ca nu livreaza si in cartierul meu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.