Unsubscribe

Încercam astăzi să-mi fac curat în Google Reader şi să mă mai dezabonez de la câteva bloguri pe care nu-mi mai face plăcere să le urmăresc şi constat că nu merge nici acum butonul de unsubscribe. Am mai încercat să fac asta şi acum câteva săptămâni şi constat că ori de câte ori apăs butonul respectiv nu se întâmplă nimic, blogul e tot acolo şi-l ţin doar pentru că nu mai pot să nu-l ţin şi dau o dată pe săptămână “mark all as read” până când o să reuşesc să-l şterg. Printre cele de la care mă dezabonez sunt şi câteva de gătit care fie postează de la o vreme doar reţete de dulciuri (iar eu nu gătesc dulciuri deloc), fie postează foarte rar şi reteţe neinteresante, fie m-am plictisit de stilul autorului, fie descopăr  greşeli constante de gramatică (sau cuvinte scrise greşit) cu care efectiv nu mă pot obişnui,  fie s-a schimbat radical subiectul blogului, fie se scrie prea mult dar prea puţin consistent (din punctul meu de cititor de bloguri de vedere) fie …multe alte motive.

Acum sunt în căutare de noi bloguri pe gustul meu, dacă tot nu pot să mă dezabonez de la unele vechi măcar să adaug altele noi (noi pentru mine, evident) pe care să le citesc cu aceeaşi bucurie cu care le citesc pe cele la care nici nu-mi trece prin cap să apăs butonul de unsubscribe (care oricum nu merge).

Advertisement

6 comments

  1. Eu sunt exact opusul tau, sunt foarte conservatoare, voi ramane la blogurile vechi, pe care le citesc constant. Nu ma intereseaza noul (nici macar) in blogging. 🙂

    • Si eu am ramas constanta in majoritatea alegerilor. Insa unele bloguri vechi s-au schimbat foarte mult si nu ma mai pasioneaza subiectul (un exemplu ar fi o persoana care scria despre tot si toate si brusc, odata devenita mama, scrie numai si numai despre copii – lucruri care pe mine nu ma pasioneaza prea tare). Sau cum am scris in postare: urmaream 2 bloguri cu retete care de la o vreme (cateva luni bune) posteaza doar retete de dulciuri si nimic ce ma interesa pe mine si anume retete noi de mancare. Si am renuntat la ele, eu nu gatesc dulciuri deloc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.