Skip to content

Scurt şi la obiect

November 25, 2012
 • La mulţi ani, Alina! (a cărei zi a fost ieri doar că ieri n-am prea stat eu pe la calculator). Îţi urez public un lucru de la care cred că pornesc şi toate celelalte lucruri bune pe lume: fii optimistă 🙂 Da, da, ştiu eu c-o să-ţi placă urarea mea.
 • Am decis să-mi înving fenomenala lene de duminică şi să merg la Târgul de Carte Gaudeamus. Azi e ultima zi şi chiar mi-ar fi părut rău să nu ajung. Despre ofertele de la târg a scris Laura, poate vă tentează să ieşiţi din casă. Azi, pentru orice carte cumpărată de la Editura All, primiţi un cadou surpriză de la Avon. Dacă aţi ratat cafeaua de la Sturbucks de vineri şi ciocolata de la Heidi de sâmbătă, poate o carte şi un mic răsfăţ de la Avon vă va face duminica mai puţin mohorâtă. Cu cine mă mai văd pe acolo?
 • Nu pot să cred că publicul a considerat că Nicoleta Luciu trebuie să meargă mai departe la Dansez pentru tine. Sunt profund dezamăgită. Deşi ar fi trebuit să mă obişnuiesc de acum cu acest sistem de “voting“.
 • Am visat azi noapte sarmale. Multe sarmale. Enorm de multe sarmale. Parcă era un concurs şi fiecare a venit cu o oală imensă pentru degustare. Eu nici măcar nu sunt aşa mare fan sarmale, tare ciudat vis mi s-a părut. Ca să nu mai spun că m-am trezit de parcă aş fi avut stomacul plin de sarmale cu mămăligă. Oare o însemna ceva? Sau pur şi simplu mintea noastră face în somn tot felul de conexiuni care mai de care mai neinspirate?
 • O idee de fel de mâncare (eu sunt mereu în căutare de idei noi): chifteluţe cu susan la cuptor. Eu am făcut o parte şi prăjite şi, trebuie să recunosc, sunt mult mai gustoase. Merg mâncate şi calde şi reci, numai bune de luat la serviciu într-o zi de luni. Următoarea pe lista este o adaptare a reţetei de quesadilla pe care o găsiţi aici (o s-o adaptez în sensul că renunţ la ardei gras pentru că nu sunt mare fan).
 • Diseară sper să ajung la zi cu Parenthood. Nu cred că o să am răbdare să mă uit la XFactor dar mai vedem, depinde în ce stare post-weekendală o să fiu.
 • Şi nu în ultimul rând…bucuraţi-vă de timpul liber de duminică în loc să vă zboare mintea la ziua plină de luni!
8 Comments leave one →
 1. November 26, 2012 12:14 pm

  Ce ti-ai luat fain de la Gaudeamus?

  • November 26, 2012 7:43 pm

   Mi-am luat asta: http://www.publica.ro/anthony-bourdain-kitchen-confidential.html . Si urmatoarele de la All: Magazinul de sinucideri, Dezghetul, Intoarcerea, Soseaua Catelu 42 🙂

   • November 26, 2012 8:49 pm

    Magazinul de sinucideri e bestiala :).
    Ce bine suna cartea aia de Bourdain… chiar citisem si la Monica Jitariuc ca a luat-o.
    Sa le citesti cu placere.

    • November 27, 2012 7:38 am

     Magazinul de sinucideri am luat-o la recomandarea Loredanei. Mi-a garantat ca e super tare 😉 Daca zici si tu sunt si mai motivata sa o citesc repejor.Acum insa m-a prins cartea lui Bourdain. Multumeeeesc! Tu ce mai citesti?

     • November 27, 2012 8:10 am

      Eu acum citesc The Man in the Brown Suit de Agatha Christie si Hija de la Fortuna de Isabel Allende. Dupa ce termin macar una m-as apuca de Cheia ca tot am evita review-uri si tot :)).

     • November 28, 2012 8:09 pm

      Mi-a intrat in spam comment-ul tau, ce ciudat. Acum l-am vazut. Eu n-am citit nici Sanctus deci nu se pune problema de Cheia momentan Isabel Allende suna bine, as mai citi si eu ceva de ea.

     • December 2, 2012 3:46 pm

      Dacă scriu de la lucru am IP de State sau Australia și cam zbor în Spam. Deci s-ar putea să mă mai iei de acolo :D.

     • December 2, 2012 8:45 pm

      O sa intru mai des atunci in casuta de spam, uneori mai uit sa verific si acolo 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: