Skip to content

Vocea

December 30, 2012

Dacă anul trecut n-a câştigat preferatul meu la Vocea României, anul acesta tradiţia a fost dusă mai departe doar că puţin altfel. Nu mi-a plăcut Julie nici la audiţiile pe nevăzute şi nici la restul prestaţiilor dar recunosc faptul că are o voce impresionantă şi un mare talent. Doar că nu e pe sufletul meu. Singura melodia care a reuşit cât de cât să mă semi-emoţioneze a fost duetul cu Horia Brenciu din finala. Nu a ajuns în finală niciun favorit de-al meu însă dintre cei patru am ţinut şi am votat cu Cristi Nistor. Deşi mi-ar fi dorit să câştige Cristi, m-am bucurat că în sfârşit a câştigat în sfârşit şi o fată un concurs de genul acesta.

Vocile care mi-au rămas în minte şi în suflet din sezonul acesta de la Vocea României: Monica Odagiu, Nicoleta Gavriliţă şi Fely Donose.

Interpretarea mea favorită: Laurian Manta – România.

Duetul preferat: Fely Donose şi Cristian Sanda.

Părerea generală: nu există o voce a României, există mii şi mii de tineri talentaţi pe care mi-aş dori să-i ascult şi să mă bucur de talentul lor.

Comentariul cel mai neplăcut auzit despre câştigătoarea Vocea României de anul acesta a fost în metrou ieşit din gura unei fete care părea drăguţă, îngrijită, decentă. A zis că ar fi vrut să câştige tipa gen Adele şi nu “ţiganca asta borâtă“. Mi-a fost ruşine de ruşinea ei şi nici acum nu-mi vine să cred că mai sunt oameni pe lume care gândesc şi vorbesc atât de urât. Poate dacă n-aş fi fost aşa de şocată de replica ei aş fi întrebat-o ce o determină să fie atât de rasistă şi necioplită.

Dar hai mai bine să închei într-o notă pozitivă, cu o melodie frumoasă şi să aşteptăm cu nerăbdare sezonul trei din Vocea României că se pare că doar în concursuri reuşim să-i mai vedem pe copiii ăştia talentaţi.

9 Comments leave one →
 1. December 30, 2012 6:25 pm

  Nu trebuie sa te simti rusinata ca respiri acelasi aer cu niste idioti.
  Mie, pe langa faptul ca mi-a placut mult vocea ei, am avut un sentiment de mandrie. romanii au votat o fata de culoare. asta inseamna ca suntem o natiune cosmopolita si deschisa. eu chiar am fost mandru de alegere si m-am bucurat pentru Julie!

  • December 30, 2012 6:57 pm

   Da, uite nu m-am gandit asa… Ai dreptate, faptul ca a fost votata de atat de multa lume inseamna ca suntem totusi un popor deschis. Dar ma infurie cand vad si oameni gandind atat de urat.

   • RazvanHimself permalink
    December 31, 2012 12:56 pm

    concentreaza-te asupra padurii, lasa copacii in pace. in toate sensurile 🙂
    Sa ai un An Nou plin de bucurii!

 2. December 30, 2012 4:19 pm

  Hmm..de acord cu tine, duetul Juliei cu Horia Brenciu a fost unul grozav si dintre finalististii no name a meritat premiul. Mie mi-a placut fff mult Fely si Tibi Scobiola desi pe el lumea il stie cat de cat. Si anul acesta au fost voci foarte bune, sper sa ajunga toti sa se lanseze pe piata muzicala.

 3. mamica permalink
  December 30, 2012 2:36 pm

  Draga Mihaela, eu nu sunt un fan al emisiunii. Am “prins-o” pe Julie interpretand “Je t’aime” si am spus de atunci, fără sa-i ascult si pe ceilalți finalisti, ca ea va fi Vocea. Nu s-a ridicat la nivelul Larei Fabian, nici măcar al Luminitei Anghel care mă emoționeaza de fiecare data cu aceasta piesa, dar avea ceva ce vibra a câștigător. Suna foarte explicit, nu?!!
  In privința don’soarei din metrou… Rest my case!!
  Am întâlnit prea multe persoane rasiste in viața mea, pentru a mă mai lasa afectată. Unele cu un limbaj de canal, altele vorbind foarte elevat, dar la fel de scarbiti de semenii lor cu care împart planeta.
  Nu e momentul si nu vreau sa-mi amintesc câte gesturi si cuvinte rautacioase am întâlnit.
  Vreau acum sa-ți urez, tie si celor dragi, un an nou mai bun, fericit si linistit!
  La mulți ani!

  • December 30, 2012 7:00 pm

   Pe mine nu m-a impresionat Julie cu Je t’aime insa e clar foarte foarte talentata si ma bucur ca anul acesta a castigat totusi o voce mare.

   Multumesc mult de urari. Un an nou fericit si multe impliniri! La multi ani!

Trackbacks

 1. Vocile României | Locul de Parcare al Grijilor şi al Bucuriilor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: