Patru filme, două recomandări

Am profitat de zilele libere să mai văd şi eu câte un film cap-coadă. Am preferat, ca de obicei, comedii romantice simple care să nu-mi dea palpitaţii de la prea multă dramă, violenţă sau încărcătură emoţionalo-psihologică. Aşa am ajuns să văd Wanderlust, The Five Year Engagement, Hope Springs, American Reunion. Primele două chiar mi-au plăcut, se pune accent şi pe viaţa de cuplu dar şi pe carieră şi în ce fel alegerea carierei afectează bunul mers al relaţiei. Mi-au plăcut actorii în ambele filme şi au fost momente destul de amuzante (nu să fac febră musculară la burtă dar tot am zâmbit din când în când; nu cred că s-au mai făcut demult filme/seriale la care să râd cu poftă; sau am devenit eu prea pretenţioasă când vine vorba de umor; sau nu mai am simţul umorului [nu prea cred că e asta totuşi]; încă încerc să-mi dau seama). Hope Springs a fost destul de plictisitor. Adică merge să te uiţi în timp ce mai faci şi altceva, e cam pierdere de vreme să stai doar cu ochii în televizor să-l urmăreşti. American Reunion are câteva faze amuzante dar sunt umbrite de cele penibile sau greţoase. Nu mai am eu vârsta de astfel de filme. Ţin minte că la American Pie (1) am râs pe rupte însă cred că aveam vreo paişpe sau cinşpe ani când l-am văzut, era oarecum logic să mă amuze la anii ăia. Între timp am descoperit şi un serial nou pe care să-l urmăresc şi-mi place, chiar are momente de umor inteligent şi jocuri de cuvinte cum îmi plac mie – 2 Broke Girls (mulţumesc, Shauki de recomandare). Voi aţi mai văzut vreo comedie interesantă în ultima vreme?

Advertisement

6 comments

  1. nu stiu daca l-ai vazut, dar sa nu uit… 21 jump street e foarte haios. jennifer aniston este in real life cu hippiotul din wanderlust, al cat de cat aratos, nu scriitorul:) imi place foarte mult de bruneta din 2 broke girls, parca ma vad pe mine in urma cu 8 ani.

  2. Din lista ta eu am vazut The Five Year Engagement, care m-a cam plictisit (ma asteptam la ceva mai mult) si American Reunion care mi s-a parut tare prost facut, pe principiul cow-machine.
    Dar 2 Broke Girls imi place MAXIM :)).

    • American Reunion este intr-adevar cam jalnic. Eu la Five Year Engagement nu m-am plictisit insa probabil pentru ca ramasesem cu impresia din trailer ca ei vor sta separati timp de 5 ani si asa am fost curioasa sa vad ce se intampla 😀 2 Broke Girls e super 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.