De prin lumea (ne)bună

Se pare că banalul cătel de poşetă promovat de vedetele naţionale sau internaţionale nu mai e la modă. Mai nou doamnele vedete îşi iau găini pe post de animal/pasăre de companie şi le cară cu ele peste tot. Un exemplu este Iulia Albu. Cum??? Nu ştiţi cine e Iulia Albu? E o ciudată căsătorită cu cineva care face pantofi foarte scumpi (şi extrem de urâţi – părerea mea de “invidioasă” care nu şi-i permite).

Nu mi-a venit să cred când am văzut imaginile cu ea plimbând găina peste tot, chiar şi la salon, unde îi pune extensii de pene. Şi doamnele coafeze o priveau cu admiraţie prefăcută (să-mi dea salonul faliment dacă eu aş pune extensii de pene la o găină), mă îndoiesc că vreo una dintre ele ar fi admirat-o cu adevărat. Probabil că era un fel de “zâmbeşte frumos că nu te pui cu nebunii”.

Serios acum? Am luat-o razna de tot? Chiar nu mai avem ce să facem? Chiar nu mai avem ce să facem cu banii de trebuie să ducem găina la salon de coafură? E perfect normal să o creşti dacă iubeşti păsările şi nu vrei s-o tai s-o serveşti la cină domnului care face pantofi şi domnişoarei care încalţă pantofi cu cristale la trei ani dar chiar s-o cari cu tine peste tot? Şi dacă tot veni vorba ce-i cu apariţiile alea gotice peste tot? Să fim serioşi, cât de nesemnificativ trebuie să fii ca om încât să strigi prin toţi porii “heeeei, uitaţi-vă, am buzele negre şi sunt îmbrăcată ca muma pădurii”.

Exemplificare foto:

ImageSursă foto

A obţinut totuşi ceva: a apărut la ştirile de la ora şapte care sunt vizionate de ceva telespectatori. Incredibil de ridicol, ce să mai spun altceva. Râd când văd şi totuşi parcă-mi vine oarecum să plâng.

Advertisement

16 comments

 1. E o tipa excentrica, originala. Probabil se doreste a fi trendsetter. Asta e personalitatea ei, aici in Romania nu poate decat sa starneasca uimire, dar niciodata invidie sau admiratie.
  Cu certitudine are imaginatie, e creativa pana in maduva oaselor.

  • Sau poate ca doar vrea sa iasa in evidenta prin orice mijloc. Nu cred ca in orice situatie a fi original si creativ e un lucru pozitiv. Uneori e pura prefacatorie pentru a fi in vizorul presei. Dar n-am de unde sa stiu ca este cazul ei. Pot doar sa presupun si sa-mi formez o parere din informatiile care apar si din interviurile pe care le da.

 2. Miha am ras cu lacrimi, Iulia oricum e dusa cu pluta, ce sa mai faca ca sa mai apara la rampa? Eu o sa-mi iau un melc ca sa ma plimb cu el peste tot si o sa-i pun niste extensii de… coarne :-).Geez, suntem pe calea pierzaniei, zau!

  • :))) Tare faza cu melcul. Eu zic ca mai bine lasi melcul sa se plimbe pe tine, e mai cool. Postezi o poza pe facebook, te da la stiri si apoi apare si Iulia cu un melc pe frunte … cu extra gel si extensii de coarne :))

   • pe mien nu las sa mearga niciun melc, dar cred ca am sa-i pun pe coarne 2 swarovski iar a dl.pantofar ii comand melcului o pereche de botine cu pietre si o cusca de platina :-).buhuhuu

 3. Vai fetelor, se citește invidia in rândurile voastre!! Mă dezamăgiti!!
  Eu una am de gând sa-i propun divei Iulia ca primul ou clocit de galinacee sa mi-l pună deoparte!! Nu de alta, dar nu am de gând sa-mi duc copilul la gradinita/școala însotita de o zburătoare no name achiziționata din oborul public. Vreau pedigree, arbore genealogic cu care sa mă mandresc!! :)))

   • Acum cred ca înalta patura socială așa pune bani la ciorap pentru câte o vizita la salon(își plătește gaina penele:))) ), iar fraierii de noi nu știm sa trăim eco. Sa învățăm de la modele!

 4. M-am crucit si eu cand am vazut-o pe madam tantosa cu gainusa prin oras :)) eu totusi ma intreb, daca ii vine gainei sa se gainateze, ce face? :)) scoate Mihai Albu pantofi cu model pestrit, “gainatat” :)) Doamne, mare ti-e gradina!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.