Miros de vinete şi ardei copţi

În timp ce Facebook-ul abundă de pozele prietenilor care se coc pe plajă, la mine pe aragaz stau “la plajă” vinetele şi ardeii care se coc lent şi emană un miros de  vis. Nimic nu se compară cu mirosul de vinete şi ardei copţi. Nici măcar gustul de vinete şi ardei copţi. Miroase a casă primitoare, a familie, a amintiri din copilărie. Sigur că aş prefera să mă bată vântul pe malul mării sub o umbrelă sau să-mi beau cafeaua la o terasă pe un vârf de munte şi nu langă geam, la masa din bucătărie. Dar nici aşa nu-i rău…momentan. Bucuraţi-vă de weekend, oriunde v-aţi prăji… pe plajă sau în faţa aragazului de acasă!

Advertisement

8 comments

  1. Spor la treaba!! Small tip, if I may: degetele scapă nefripte dacă bagi legumele in cuptor pe tava blindata cu folie si le înțepi nitel sa nu trebuiasca sa speli cuptorul la urma!!

    • Multumesc. Am pus zacusca la fiert si sunt deja epuizata! O admir si mai mult pe mama! O sa incerc si la cuptor, m-am obisnuit sa le coc pe o tabla pe aragaz, au un parfum aparte. Deocamdata stau si curat dezastrul pe care l-am lasat in urma si spal vase 😀 Sper sa iasa buna si sa merite efortul. Pana acum n-am dat gres decat o data cand am pus prea multa sare 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.